Thursday, January 19, 2012

Είμαστε στη χρυσή εποχή του τένις - Ο Ζαννιάς σε ποια εποχή είναι?

Είμαστε στη χρυσή εποχή του τένις
18.01.12 Image Ο αντικαταστάτης του Άνταμ Χέλφαντ στο τιμόνι της ATP, Μπραντ Ντρούιτ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη στη Μελβούρνη και δήλωσε ότι διανύουμε την καλύτερη εποχή του τένις ever ενώ τόνισε ότι θα ακούσει τα παράπονα των παικτών και τα θέματα που έχουν προκύψει.

Το νέο αφεντικό του επαγγελματικού ανδρικού τένις, παρουσιάστηκε και επίσημα στα τενιστικά μέσα μιλώντας για την υπάρχουσα κατάσταση στο άθλημα και τα μελλοντικά του σχέδια.

"Πραγματικά, αυτή η φουρνιά των τενιστών, είναι κάτι το ξεχωριστό. Νιώθω πολύ τυχερός που αναλαμβάνω αυτή τη δουλειά έχοντας ένα τόσο δυνατό και ποιοτικό γκρουπ τενιστών. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ξανά το άθλημα είχε τόσο σπουδαίους τενίστες την ίδια χρονική περίοδο. Έχουμε τενίστες όμως ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ καθώς και οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρει, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, Γκάελ Μονφίς που μπορούν να γεμίσουν οποιοδήποτε γήπεδο στον κόσμο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αυστραλός παράγοντας.

Ο 53χρονος Ντρούιτ, είναι πρώην τενίστας με 12ετη καριέρα στα courts, έχοντας κατακτήσει δύο ATP World Tour τίτλους με career high το Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης. Παράλληλα, σε επίπεδο junior, έχει κατακτήσει δύο φορές το Australian Open.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με το τένις έχοντας κάνει πρόεδρος του συμβουλίου των τενιστών, διευθυντής αγώνων στο Barclays ATP World Tour Finals και πρόεδρος στο ATP International Group, γνωρίζοντας καλά τον χώρο του αθλήματος.

"Νιώθω σίγουρος για τον νέο μου ρόλο. Ξέρω τις λεπτομέρειες της δουλειάς και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες ενώ ο οργανισμός είναι πολύ μεγάλος και περιλαμβάνει τα τουρνουά και κυρίως τους ίδιους τους τενίστες. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν. Εγώ είμαι εδώ για να ακούσω τα αιτήματα των παικτών".

Ο Ντρούιτ, αφού έχει επιτευχθεί η μείωση του καλεντάρι της ATP κατά μια εβδομάδα φέτος και κατά δύο του χρόνου, έχει βάλει στόχο την αύξηση του συνολικού prize money μέσα στη χρονιά κατά 20% τα επόμενα τρία χρόνια.
"Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστεύω ότι η επιτυχία του αθλήματος θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια" είπε ολοκληρώνοντας ο νέος CEO της ATP.
http://tennis24.gr/content/view/9831/84/lang,el/

1 comment:

TEN said...

Στην εποχή της ψευτιάς, στην εποχή της λαμογιάς της αναξιοκρατίας και της αρπαχτής, στην εποχή της πολιτικάντικης λοβιτούρας και της διαπλοκής, στην εποχή της ανύπαρκτης δικαιοσύνης, στην εποχή της υποκρισίας και της αδιαφορίας, στην εποχή των ηλίθιων ψηφοφόρων...στην ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΖΑΝΝΙΑ!