Tuesday, January 17, 2012

Η ώρα που ο Ζαννιάς παθαίνει εγκεφαλικό........

Η ώρα των κορυφαίων

Την Τετάρτη η γιορτή της Κωπηλασίας

Την ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της κωπηλασίας για το 2011 καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί η ΕΚΟΦΝΣ το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου (στις 19:00) στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Μετά από μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις αλλά και Ολυμπιακές προκρίσεις η Κωπηλατική Ομοσπονδία θα τιμήσει συνολικά 36 αθλητές κι αθλήτριες που ανέβηκαν στο βάθρο των διεθνών διοργανώσεων καθώς και τον πρωταθλητή και πολυνίκη σύλλογο του 2011 Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων.

Παράλληλα όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια θα πραγματοποιηθούν και 8 τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα και φορείς που με το έργο τους προσφέρουν στην ανάπτυξη της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής , ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Χρόνης Βλασταρίδης , Απόστολος Παλαιοπάνος, Κώστας Κοντομανώλής .

Για την προσφορά του, μέσω της χορηγικής υποστήριξης που προσφέρει στο Ολυμπιακό πλήρωμα της δικώπου άνευ των αδελφών Νίκου και Απόστολου Γκουντούλα και την υποστήριξή του στο άθλημα της κωπηλασίας θα τιμηθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο .

Τέλος ο σωματειακός προπονητής που θα βραβευτεί για την πολύτιμη συνδρομή του στην ανάπτυξη του αθλήματος είναι ο τεχνικός του ΝΟ Ιωαννίνων Ευθύμιος Βλάχος.

Το παρουσιάζω για να μην κλαίει στις Γενικές Συνελεύσεις ότι τον κυνηγάει το blog .

Ας έκανε το 1/3 αυτών που διαβάζετε και δεν θ ασχολιόταν κανείς μαζί του.

Δυστυχώς όμως έκανε 2λεπτο απολογισμό..........και έκλαιγε σαν την χήρα .....για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Δεν μας φθάνει ο πόνος μας που τ ακουμπάμε στο άθλημα που ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙ, μας δουλεύει και από πάνω.

Να το χαρακτηρίσω?

2 comments:

TEN said...

Ο τίτλος είναι μάλλον άστοχος...

Τα παχύδερμα δεν παθαίνουν ποτέ εγκεφαλικό...συνήθως σε αυτό οδηγούνται οι ευαίσθητοι άνθρωποι.

Πότε βράβευσε η ΕΦΟΑ κάποιον Έλληνα τενίστα η τενίστρια και δεν το γνωρίζουμε...η μήπως ποτέ αυτό το άθλημα δεν είχε αθλητές η αθλήτριες με σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, κατά την διάρκεια της καταστροφικής θητείας του παχύδερμου;

Φυσικά και είχε...μόνο που το γελοίο υποκείμενο της ΕΦΟΑ δεν είχε ποτέ την παραμικρή συμμετοχή σε αυτές...και αυτοί που διακρίθηκαν δεν ήταν συγγενικά του πρόσωπα...
συνεπώς δεν είχε κανένα λόγο να μπει σε τέτοια διαδικασία.

Το πλέον τραγικό όμως στην ιστορία του ελληνικού τένις της τελευταίας δεκαετίας και βάλε...είναι ότι αυτός ο γελοίος έχει καταφέρει να πλαισιώνεται από αφελείς, άσχετους και καιροσκόπους μέχρι παντελώς ηλίθιους...και αυτό είναι πραγματικά κατόρθωμα!

Μην περιμένετε λοιπόν να αλλάξει κάτι όσο η βλακεία πρυτανεύει.

TEN said...
This comment has been removed by the author.