Thursday, February 24, 2011

Ώρα να ξεκαθαρίσουμε τι είναι Αγωνιστικός Σχεδιασμός

Μετά απo τα emails που δεχτήκαμε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα. Καταρχήν δεν δεχόμαστε τα συγχαρητήριά σας που πιέσαμε την ΕΦΟΑ να βγάλει τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό -Κανονισμό του 2011. Δεν πιέσαμε κανέναν να κάνει αυτή τη δουλειά. Γιατί εάν πούμε ότι τα καταφέραμε, θα μας πείτε γιατί δεν το κάναμε νωρίτερα και περιμέναμε να φτάσει το τέλος του Φλεβάρη για να το κάνουμε.

Αυτή ήταν δουλειά της ΕΦΟΑ και είναι μοναδικά υπεύθυνη.

Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τις διαφορετικές εκδόσεις που βλέπετε του Αγωνιστικού Σχεδιασμού-Κανονισμού του 2011. Σας επισυνάπτουμε την έκδοση της 21ης Φεβρουαρίου 2011. Η ΕΦΟΑ βγάζει ανανεώσεις Αγωνιστικού Σχεδιασμού-Κανονισμού του 2011, οπότε θα συνιστούσαμε στους ομίλους, ενώσεις, προπονητές, αθλητές και στους γονείς τους να μείνουν συντονισμένοι για έκτακτα δελτία ανακοινώσεων του Αγωνιστικού Σχεδιασμού-Κανονισμού του 2011.

Δεν έχουμε καμία εμπλοκή στη διόρθωση των ορθογραφικών λαθών της ΕΦΟΑ, γιατί σε κάποια σημεία έγραφαν για το 2010, νομίζοντας πως είμαστε ένα χρόνο πριν. Μόνοι τους οι άνθρωποι το διόρθωσαν. Φανταζόμαστε ξέφυγε στη διαδικασία της έγκρισης από τα επίσημα όργανα της Ομοσπονδίας. Στο προσεκτικό διάβασμα που έκαναν, ξέφυγαν κάποιες ημερομηνίες και το 2010 δεν άλλαξε. Και σε εμάς ξεφεύγουν λάθη.

Δεν έχουμε καμία εμπλοκή για την απολύτως εαφαλμένη διατύπωση στην προηγούμενη έκδοση "Η δήλωση των επίσημων προπονητών/τριών σε κάθε τουρνουά της T.E. στην Ελλάδα, θα πρέπει να γίνεται εγγράφως και μόνο από τον Όμιλο του αθλητή-τριας, στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Α., μέχρι την Πέμπτη στις 12:00 μ.μ., της εβδομάδας που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής του κάθε Τουρνουά." Δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό κάτι τέτοιο.

Δεν έχουμε καμία εμπλοκή για την απολύτως εαφαλμένη διατύπωση στην προηγούμενη έκδοση "Για τα Διεθνή Πρωταθλήματα οι αθλητές/τριες έχουν την υποχρέωση να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής στην Ε.Φ.Ο.Α., πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν τη λήξη της ημερομηνίας δήλωσης του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος." Δεν προβλέπεται από κανέναν κανονισμό κάτι τέτοιο.

Δεν έχουμε καμία εμπλοκή για την εσφαλμένη διατύπωση της διαδικασίας απόσυρσης από τα διεθνή τουρνουά που υπήρχε σε προηγούμενη έκδοση. Δεν το λέει κανένας κανονισμός.

Έτσι σας επισυνάπτουμε τη νέα ανανεωμένη έκδοση του Αγωνιστικού Σχεδιασμού-Κανονισμού του 2011, που ισχύει από τις 21 Φεβρουαρίου τυ 2011 και αναιρεί τυχόν διαφορές που φαίνονται να λέει ο Αγωνιστικός Κανονισμός-Σχεδιασμός του 2011 που ίσχυε από τις 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 17:57 μέχρι 21 Φεβρουαρίου αργά τη νύχτα.

Τώρα θα μου πείτε…πως μπορεί να υπάρχει ένας καθυστερημένος κανονισμός-σχεδιασμός, ο οποίος να έχει λάθη και να χρειάζεται η αντικατάστασή του από άλλον, σας ενημερώνουμε πως αυτός δεν είναι ένας απλός κανονισμός-σχεδιασμός. Είναι μια ειδική ανακάλυψη που μπορεί να μεταλάσσεται. Άλλωστε το λέει ξεκάθαρα και η εισαγωγή του.

"To 2011 είναι η χρονιά των μεγάλων αλλαγών στο χώρο του αθλήματος.

Μετά το πρώτο εξάμηνο όπου θα εφαρμοστεί ο σχεδιασμός – κανονισμός ο οποίος ακολουθεί και είναι ο ίδιος με αυτόν του 2010 (σημείωση tennisnews.gr: και γιατί καθυστέρησε;) με μικρές βελτιωτικές αλλαγές θα ακολουθήσει η εφαρμογή των μεγάλων αλλαγών στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, των βαθμολογιών κ.λ.π. ιδιαίτερα στις κατηγορίες 8-16 ετών."

Τα 8χρονα παιδιά να περιμένουν σημαντικές αλλαγές. Δεν υπάρχουν εδώ…αλλά σε 4 χρόνια που θα γίνουν πραγματικότητα, θα είναι 12χρονών οπότε θα τους πιάσει ο κανονισμός αυτός που ανακοινώθηκε και αφορά κυρίως ηλικίες 12-16 ετών.

Αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχούμε…τέσσερις μήνες μείνανε για αυτό τον κανονισμό, γιατί όπως μας ενημερώνει το κείμενο:

"Για το δεύτερο εξάμηνο του 2011 θα εκδοθούν αναλυτικοί κανονισμοί." Για το πρώτο τετράμηνο θα ζήσουμε με περιληπτικούς κανονισμούς.

http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/5182-agonistikos-sxediasmos

No comments: