Saturday, February 5, 2011

Πράγματι είμαστε η Ομοσπονδία παράδειγμα.... της ήτας

Κορίτσια 16 & κάτω
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η εθνική ομάδα. Δυστυχώς η ομάδα των κοριτσιών έχασε 3-0 απέναντι στην ομάδα της Ουκρανίας. Τους αγώνες ξεκίνησε η Ελευθερία-Ελεωνόρα Παπάζογλου (Ε.Σ.Ο. ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ) απέναντι στην Anna Shkudun. Η Ελευθερία-Ελεωνόρα έχασε με σκορ 6-2, 6-1. Στον 2ο αγώνα αγωνίστηκε η Δέσποινα Βογάσαρη (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ) απέναντι στην Yuliya Lysa. Η Δέσποινα έχασε με σκορ 6-4, 6-3. Στον τελευταίο αγώνα η Ελπίδα Μαλάμου με την Δέσποινα Βογάσαρη έχασαν 6-2, 6-1 από τις Yuliya Lysa και Diana Bogoliy. Η εθνική ομάδα πλέον θα διεκδικήσει την 5 θέση του Group A του προκριματικού ταμπλό, παίζοντας το Σάββατο απέναντι στην ομάδα της Σερβίας. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην πόλη Vendryne της Τσεχοσλοβακίας και την ομάδα συνοδεύει ο Νίκος Γιώγιας.

Αγόρια 16 & κάτω
Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η εθνική ομάδα των Αγοριών. Στην πρώτη σειρά αγώνων που έδωσαν στο προκριματικό ταμπλό του Group A οι Έλληνες αθλητές έχασαν 3-0 από την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Τους αγώνες ξεκίνησε ο Γιάννης Στεργίου (Ο.Α.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΣΟΙ) απέναντι στον Jonny O'Mara. Ο Γιάννης έχασε με σκορ 6-2, 6-2. Στον 2ο αγώνα αγωνίστηκε ο Βασίλης Σταυρόπουλος (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ)απέναντι στον Christopher Pearce. Ο Βασίλης μετά από ένα αγώνα που κράτησε κοντά στις δύο ώρες, έχασε 3-6,7-6(4),2-6. Ο τελευταίος αγώνας των διπλών είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Αλέξανδρος - Γεώργιος Βακουφτσής (Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ)με συμπαίκτη τον Γιάννη Στεργίου έχασαν 6-1, 6-2 από τους Johny O'Mara και Billy Harris. Η εθνική ομάδα πλέον θα προσπαθήσει να πάρει την 5 θέση του Group A, παίζοντας άυριο απέναντι στην ομάδα της Ρωσίας. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην πόλη Minsk της Λευκορωσίας και την ομάδα συνοδεύει ο Χρήστος Μούρτζιος.

Αγόρια 14 & κάτω
Η εθνική ομάδα κληρώθηκε να παίξει ενάντια στην ομάδα της Δανίας. Και η ομάδα των Αγοριών 14 έχασε με σκορ 3-0. Τον 1ο αγώνα ξεκίνησε ο Πέτρος Νταντίνης. Αν και ο Πέτρος ξεκίνησε καλά πήρε το 1ο σετ με 6-4, έχασε τα άλλα δυο με σκορ 6-1, 6-2 από τον Christian Sigsgaard. Στον 2ο αγώνα ο Στέφανος Σχίνας (ΠΕΥΚΗ Γ. ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ) έχασε 6-1, 6-2 από τον Benjamin Hannestad. Στα διπλά ο Στέφανος Σχίνας και ο Δημήτρης Σκαλιδάκης έχασαν 6-2, 6-2 από τους Benjamin Hannestad και Johannes Ingildsen. Η εθνική ομάδα θα αγωνιστεί την Κυριακή με αντίπαλο μια από τις ομάδες της Βουλγαρίας ή της Ουκρανίας διεκδικώντας την 5η θέση του προκριματικού ταμπλό του Group A. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην πόλη Correggio της Ιταλίας και την ομάδα συνοδεύει ο Φίλιππος Παπαχριστόπουλος.

Κορίτσια 14 & κάτω
Την ήττα με 3-0 γνώρισε και η ομάδα των Κοριτσιών 14. Οι αθλήτριες μας αντιμετώπισαν τις αθλήτριες της Ουκρανίας. Στο 1ο παιχνίδι η Ματούλα Μάρθα (Ο.Α. ΤΟΥΜΠΑΣ) έχασε 4-6, 5-7 από την Anastasiya Fedoryshyn, στο 2ο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ Α.Ο.) 0-6, 5-7 από την Anhelina Kalinina και στα διπλά οι ίδιες αθλήτριες 4-6, 0-6 από τις Anastasiya Fedoryshyn και Kateryna Sliusar. Το Σάββατο οι ελληνίδες αθλήτριες αντιμετωπίζουν την ομάδα της Ιταλίας διεκδικώντας την 5η θέση του προκριματικού ταμπλό του Group C. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην πόλη Maniago της Ιταλίας και την ομάδα συνοδεύει η Όλγα Βασιλειάδου.

Ο μέχρι τώρα απολογισμός των ελληνικών ομάδων είναι 24 σετ κατά έναντι 2 υπέρ τους. Θα πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι όλες οι ομάδες είχαν δύσκολο έργο μιας και ανταγωνίζονταν αθλητές με πολύ καλό ranking στην ΕΤΑ.

Ήττες για τις εθνικές ομάδες στα Tennis Europe Winter Cups by HEAD

No comments: