Wednesday, February 9, 2011

Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΙΣ

Τι προσπαθεί να μας πει άραγε η ΕΦΟΑ με αυτή την ανακοίνωση ;
Ας αρχίσουμε να ξεκλειδώνουμε σιγά-σιγά την λιτή σαν *νεκρώσιμη*ανακοίνωσή της για να δικαιολογήσει την ακόμη πιο φτωχή παρουσία του αγωνιστικού τένις, τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.
Είναι τελικά σαν να μας λέει ότι:
"ΚΟΙΤΑΞΤΕ, ΕΔΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ .... ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "
Αντίθετα απ΄ότι δήλωσε η υφυπουργός παιδείας ότι τα σχολικά θα γίνουν με ευθύνη των Ομοσπονδιών τους, η ΕΦΟΑ πρώτη έσπευσε τώρα να δηλώσει, ότι δεν θα γίνει το σχολικό πρωτάθλημά της γιατί δεν έχει λεφτά !!!
Πλην όμως ξεχνάει η ΕΦΟΑ ότι μέχρι τώρα, εδώ και 10 τουλάχιστον χρόνια δεν κάνει τίποτα και η όλη παρουσία της, τόσο εντός της χώρας όσο και διεθνώς, είναι ΑΣΗΜΑΝΤΗ έως ΜΗΔΕΝΙΚΗ !!!

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα διοργανώσει το πανελλήνιο ανδρών-γυναικών που λέει στις ημερομηνίες που παραθέτει και όχι αργότερα.
Τελικά όποιος έχει πάρει λίγο μυρωδιά την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της ΕΦΟΑ και των ΠΡΟΕΔΡΟΤΡΑΦΩΝ στελεχών της, συμπεραίνει ότι και φέτος, το μάρμαρο θα το πληρώσουν ακόμη περισσότερο οι *ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ *γονείς των juniors. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι τα τουρνουά τα ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και αντί να έχουν την Ομοσπονδία στο πλευρό τους, η τελευταία κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιβαρυνθούν οι οικογένειες αυτές ακόμη περισσότερο εν μέσω οικονομικής κρίσης!
Επίσης λέει ότι υπάρχει αβεβαιότητα για την εκτέλεση του αγωνιστικού προγράμματος και ιδίως των διεθνών τουρνουά !!!
Γιατί ; Πότε έκανε τα πολλά διεθνή η Ομοσπονδία, για να τα κάνει και φέτος ;
Αυτό που θα γίνει φέτος, είναι μάλλον ότι δεν θα κάνει καθόλου διεθνή και ίσως θα κόψει και πανελλαδικά juniors!!
TI KATANTIA KAI TI MIΖΕΡΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!!!
Πολύ φοβάμαι ότι αν το τένις στην Ελλάδα ήταν ακριβοθώρητο, τώρα θα γίνει και ΑΘΕΑΤΟ, μέχρι να εξαφανιστεί από ενεργό άθλημα, έως ότου γίνει μόνο μια Ομοσπονδία ΦΑΝΤΑΣΜΑ, αλλά με διοίκηση, ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ και σωματεία ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ που θα χειροκροτούν τα μνήματα του αθλήματος, το οποίο θα καταλήξει μια όμορφη αλλά νεκρή ανάμνηση στην Ελλάδα !!!

No comments: