Friday, February 4, 2011

ΤΑ «ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ» ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Τελικά, τα «παπαγαλάκια» του play-n-stay, παρά το ότι βρίζουν και απειλούν τους «βλάκες της ψευτοαντιπολίτευσης», εμείς τους αγαπάμε. Τους αγαπάμε για πολλούς λόγους. Και κατά πρώτον τους αγαπάμε γιατί μας διασκεδάζουν. Από τις 2 Οκτωβρίου του 2010 είχαν να κελα’ι’δήσουν. Ανησυχήσαμε. Ώσπου, στις 9 Ιανουαρίου του 2011 το «παπαγαλάκι» ξανακελά’ι’δησε και μας πληροφόρησε ότι «Λόγω ασθενείας της συντάκτριας το PLAY-N-STAY αδράνησε». Ασθένεια τριών και πλέον μηνών,…… πρέπει να ήταν σοβαρή περίπτωση. Αλλά η συνέχεια είναι, που έχει ενδιαφέρον….. «Διαβάζοντας όμως κάποιες ελεεινές ιστοσελίδες αναγκαζόμαστε να γράψουμε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε θέλοντας να αποκαταστήσουμε την αλήθεια». Είδες, λοιπόν Σπυράκο που οι «ελεεινές ιστοσελίδες» έχουν θεραπευτικές ιδιότητες; Δεν αποκλείεται, αν αργούσαμε να γράψουμε ,…..να την χάναμε την συντάκτρια.

Ένας δεύτερος λόγος που αγαπάμε τα «παπαγαλάκια», είναι ότι μας δίνουν πληροφορίες. Μας κάλυψαν την απορία, ποιος καλός άνθρωπος είναι αυτός που διευκόλυνε την ομοσπονδία την δύσκολη στιγμή. « Είναι δυνατό να έχει βάλει τόσες φορές, χιλιάδες € στην Ομοσπονδία ο πρόεδρος και να γράφουν, παρόλο που διάβασαν τον απολογισμό που φαίνεται η ταμειακή διευκόλυνση προς την ΕΦΟΑ από τον πρόεδρο, ότι έχει πάρει τα χρήματα από το ταμείο;» μας πληροφορεί το «παπαγαλάκι». Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο πρόεδρος το έχει κάνει «τόσες φορές». Άρα δίκαια ο Σπυράκος διεκδικεί τον τίτλο του Εθνικού Ευεργέτη της Ελληνικής Αντισφαίρισης, ως άλλος Αβέρωφ, ως άλλος Συγγρός ή Μπενάκης, ή Τοσίτσας!!

Και ένας τρίτος λόγος που μας είναι συμπαθείς, είναι για τις ιδέες που κατεβάζουν, στην προσπάθεια να «δημοσιογραφίσουν». Όπως το τελευταίο κειμενάκι που ανάρτησαν στις 30 Ιανουαρίου 2011.

ΞΕΣΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ

Πολλή δουλειά έχει τον τελευταίο καιρό το ΣΔΟΕ.
Τα σαίνια του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κάνουν προς το παρόν τους διαχειριστικούς ελέγχους στις αθλητικές ομοσπονδίες.
Κι αυτό γιατί το Ελεγκτικό Συμβούλιο της ΓΓΑ, που είναι αρμόδιο για αυτού τους είδους τους ελέγχους δεν έχει ακόμη στελεχωθεί.
Μπήκε λοιπόν το ΣΔΟΕ σε κάποιες ομοσπονδίες αλλά έχει... ξεχάσει να βγει.
Όχι δεν έχασε το δρόμο προς την έξοδο.
Απλά βρήκε πολύ δουλειά ξεσκονίζοντας τα λογιστικά βιβλία...

Αναρτήθηκε από Play-n-Stay στις 2:18 μ.

Πολύ καλή ιδέα…….

« Καλομελέτα κι’ έρχονται»…… και όταν έλθουν….. «Καλώς τους κι’ ας αργήσατε»

Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και η απονομή του μεταλλίου στο «Ευεργέτη».

No comments: