Tuesday, February 8, 2011

* 8 Φεβρουαρίου και ακόμα ψάχνονται για πρόγραμμα!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 07 Φεβρουάριος 2011 20:32

efoaΠρος τα Σωματεία μέλη της ΕΦΟΑ

Το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά και είναι φανερό ότι το 2011 θα είναι, πιθανόν, ακόμα πιο δύσκολη.

Οι δυσκολίες επηρεάζουν και τις δραστηριότητες της αθλητικής οικογένειας.

Η Διοίκηση της ΕΦΟΑ, όπως έπραξε με το 2010 υπολογίζοντας τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, επεξεργάζεται το αγωνιστικό πρόγραμμα με σεβασμό προς όλους τους ενασχολούμενους με το τένις και ταυτόχρονα ανησυχεί θέλοντας να συμβάλει στην επίλυση του γενικού προβλήματος.

Αναφέρω μερικά προβλήματα τα οποία δημιουργούν εύλογη καθυστέρηση στην πλήρη ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος 2011.

· Η αναβολή των σχολικού πρωταθλήματος (όχι μόνο για το άθλημά μας), η οποία οφείλεται στην διαφορετική εκτέλεση του προϋπολογισμού για το 2011 και για το οποίο δεν είναι βέβαιες οι ημερομηνίες διεξαγωγής του.

· Η ανάγκη εκτέλεσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών πριν από τις 30/08/2011, λόγω υποβολής δικαιολογητικών για ένταξη στον ειδικό πίνακα της Γ.Γ.Α. πριν την 31/08.

· Η διεξαγωγή των special Olympics από 26 Ιουνίου μέχρι 4 Ιουλίου, ημερομηνίες που διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “juniors”.

· Η αβεβαιότητα για την υλοποίηση του όλου αγωνιστικού προγράμματος (Διεθνή πρωταθλήματα κ.λ.π.) μέσα από τον προϋπολογισμό της ΕΦΟΑ.

Παρά τις δυσκολίες, οφείλουμε και πρέπει να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επίτευξη των στόχων μας αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους προς τούτο πόρους και ταυτόχρονα να δείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στον αγώνα που δίνει η χώρα μας για την ανόρθωση της οικονομίας.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν το αγωνιστικό πρόγραμμα 2011 και ο αγωνιστικός σχεδιασμός 2011 με ενδεικτικές, σε πολλές περιπτώσεις, ημερομηνίες και έδρες.

1 comment:

TEN said...

Μόνο ένας γελοίος πολιτικάντης σαν τον Ζαννιά θα μπορούσε να βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση !
Πάλι σε ηλίθιους απευθύνεται!
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Για την ασφάλεια που χρυσοπληρώνουν οι γονείς χωρίς να ασφαλίζονται τα παιδιά τους θα βγάλει καμία ανακοίνωση...η θα συνεχίσει να δουλεύει τον κόσμο με αυτά που δημοσιεύει;

Εαν νομίζει ότι θα του περάσει και αυτό...είναι βαθιά νυχτωμένος.