Friday, February 11, 2011

ΑΠΟ ΨΕΜΑ ….. ΣΕ ΨΕΜΑ

«Πολλοί κάνουν το ψέμα τους επάγγελμα»…τάδε έφη…..αλλά τι σημασία έχει ποιος το είπε, σημασία έχει τι είπε.

Μια τέτοια περίπτωση ανδρός είναι ο πρόεδρος του τένις Σπυρος Ζαννιάς. Προσπαθεί με ψέματα, να καλύψει προηγούμενα ψέματα. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν είσαι στριμωγμένος στη «γωνία», βρίσκεσαι σε αδιέξοδο,…..και το ένα ψέμα φέρνει τ’ άλλο, και όταν φθάσεις στο σημείο να τα λες ανερυθρίαστα,…ε, τότε σου έχει γίνει επάγγελμα.

Μετά από τους όρους ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου, γενικώς και αορίστως, χωρίς καμία αναφορά στην ΕΦΟΑ, έρχεται τώρα ο Σπυράκος και αναρτά μια λίστα από περίπου 2.400 ονόματα, με καμιά εβδομηνταριά διπλοκαταχωρήσεις, και την ονομάζει «λίστα ασφαλισμένων 2010».

Που είναι το ψέμα; Το ψέμα είναι ότι η λίστα αυτή, είναι η λίστα αυτών που πλήρωσαν για να ασφαλιστούν, τους πήρες τα χρήματα , και δεν τους ασφάλισες.

Όλοι αυτοί στην λίστα, είναι εν δυνάμει ενάγοντες, που έχουν δηλαδή έννομο συμφέρον και μπορούν να σου κάνουν αγωγή, διότι ασφαλιστική εταιρεία δεν πλήρωσες για να είναι ασφαλισμένοι.

Κωδ. 257/ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ, ποσό μηδέν ( 0), από τον απολογισμό του 2010. Ορισμένες φορές τα πράγματα είναι απλά …...εκνευριστικά απλά Σπυράκο. Ότι τερτίπια και αν σκαρφισθείς, μάλλον τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.

Εκείνο που σου μένει να κάνεις,…… αν έχουν μείνει ακόμα ερυθρά αιμοσφαίρια, είναι να ζητήσεις συγνώμη, και να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα της ασφάλειας του 2010, και να ασφαλίσεις τους αθλητές/τριες για το 2011. Διαφορετικά η ιστορία δεν θα τελειώσει εδώ.

Και επειδή, «ουδέν κακόν αμιγές καλού» η συγκεκριμένη λίστα έχει την αξία της και την χρησιμότητά της. Εκείνο που εντυπωσιάζει, είναι ότι όταν ο Ζαννιάς βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μπορεί εύκολα να ανεβάζει στο διαδίκτυο δύο χιλιάδες τετρακόσια ονόματα (2.400), ενώ δυσκολεύεται να ανεβάσει τους ογδόντα έναν(81) εκπροσώπους των Σωματείων της Γ.Σ. της Καβάλας, όπως ο ίδιος έχει δεσμευθεί.

«η εξελεγκτική επιτροπή της ισχνής αντιπολίτευσης»

No comments: