Sunday, February 20, 2011

Αγωνιστικός Σχεδιασμός 2011

Σε λίγες ημέρες φτάνουμε στο τέλος του Φλεβάρη. Του Φεβρουαρίου 2011. Και ακόμη δεν έχει κάποιος σχεδιάσει τι θα συμβεί αγωνιστικά μέσα στο έτος. Αναφερόμαστε για την απουσία αγωνιστικού σχεδιασμού από την ΕΦΟΑ για το έτος που διανύουμε.

Και όμως πριν από πολλούς μήνες, η ΕΦΟΑ είχε ξεκινήσει μία διαβούλευση για να καταλήξει σε κάτι που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό από όλους...ή από τους περισσότερους.

Η Τεχνική Διεύθυνση έχει καταθέσει τις προτάσεις της πολύ πριν από την λήξη του χρόνου. Οι εμπλεκόμενοι έχουν καταθέσει τις δικές τους απόψεις πολύ πριν από τη λήξη του χρόνου. Αλλά και πάλι δεν υπάρχουν νεώτερα.

Και χωρίς αγωνιστικό σχεδιασμό, πως να πάρουν αποφάσεις οι Ενώσεις για να κάνουν Ενωσιακά; Ή με ποιό τρόπο να σχεδιάσουν δικά τους τουρνουά; Ή πως να μάθουν οι γονείς τι θα κάνουν τα παιδιά τους, ειδικά τα 10αρια στα τουρνουά στην Ελλάδα; Αλλά σε μια εποχή που υπάρχει κινητικότητα και σε ηλικίες κάτω των 10 ετών, κάποιος δεν πρέπει να πει τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά;

Και πάλι θα πούμε πως όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Και πάλι κάποιος πρέπει να βγάλει από την αδράνεια αυτό το μηχανισμό και να ανακοινώσει ό,τι έχει αποφασιστεί.

Αγαπητή ΕΦΟΑ ήρθε η ώρα να κάνεις ανακοίνωση.

http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/regional/5168-agonistikos-sxediasmos


Κατ αρχή να ευχαριστήσουμε το http://www.tennisnews.gr γιατί παρ όλο που είναι ένα περιοδικό και θα μπορούσε να κάνει την πάπια. μια και θέλει όλο τον κόσμο κοντά του έγραψε τα παραπάνω.

Όταν ζητάμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την ηγεσία της ΕΦOA την θεωρεί κριτική για την κριτική από την –ισχνή αντιπολίτευση-.

Έλα όμως που η αλήθεια έρχεται από παντού!

Μου λένε φίλοι μου βρε μην ασχολείσαι με τα πίτουρα .Κάνε το κέφι σου και άσε τον κοντό να κάνει τo όνομα του σκ—α.

Μα το θέμα είναι τα όνομα του η το άθλημα που από δεύτερο στον κόσμο στην Ελλάδα είναι ισχνό άθλημα!

Πάντως ένα ευχαριστώ sτο

http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/regional/5168-agonistikos-sxediasmos

Kων Δεληβέρης

No comments: