Saturday, June 19, 2010

Που το θυμήθηκα?



http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/3636-protaprilia

Έτοιμο το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Β. Ελλάδος!!

Έπειτα από 6 χρόνια ακατάπαυστων εργασιών και σκληρής δουλειάς ολοκληρώθηκε σήμερα 1 Απριλίου 2010 και τέθηκε στη διάθεση των Ελλήνων πολιτών ένα πραγματικό στολίδι για το ελληνικό τένις, το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφάιρισης Βορείου Ελλάδος της Θεσσαλονίκης, το οποίο μάλιστα θα τεθεί και στη διάθεση και του 3ου πανελλαδικού πρωταθλήματος juniors που θα διεξαχθεί από τις 6 εως τις 13 Απριλίου στη συμπρωτεύουσα...!!!

...Κάπως έτσι θα ονειρευόμασταν όλοι μια ανακοίνωση μετά από τόσο καιρό και για ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί ποτέ και αποτελεί δυστυχώς 6 χρόνια μετά αντικείμενο ενός ‘μαύρου’ πρωταπριλιάτικου αστείου... (ζητούμε συγγνώμη από τους πιο υπεραισιόδοξους που ίσως να το πίστεψαν για λίγο).

Για την ιστορία τα χρήματα της έκτακτης επιχορήγησης που δόθηκαν για την κατασκευή του το 2004 (1.050.000 ευρώ) ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί που ξοδεύτηκαν, με την υπόθεση να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στον 32ο ανακριτή που βρίσκεται σε εξέλιξη η παραπομπή για απιστία του προέδρου της ΕΦΟΑ κ. Ζαννιά από την Εισαγγελία Αθηνών μετά από Μηνυτήρια Αναφορά.

1 comment:

Unknown said...

ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ!!