Tuesday, June 22, 2010

Γιακουμής Κωνσταντίνου …του Αντωνίου.

Πρώτη φορά συναντώ άνθρωπο να τον ευχαριστούν και να τον επαινούν, κ’ αυτός….αντί να ανταποδίδει τις ευχαριστίες για τα καλά τους λόγια, να λοιδορεί και να αποδοκιμάζει!!
Κε Αντωνίου ατυχήσατε.
Δεν γνωρίζω αν είσθε καινούργιος στην οικογένεια του τένις, ή δεν έχετε καλή ενημέρωση; Όπως και ν’ άχει, και τα δύο ωριμάζουν με τον χρόνο.
Πιστεύω ότι αν είχατε διαβάσει το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του κου Γιακουμή τέσσερες ημέρες πριν από το δικό σας κείμενο στο site της ΕΦΟΑ, ή δεν θα γράφατε γιατί θα είχατε καταλάβει, ή το περιεχόμενο του κειμένου σας θα ήταν διαφορετικό.
Ο κος Γιακουμής δεν διαθέτει προφανώς τη στοιχειώδη ευγένεια ψυχής, ώστε αφού σας ευχαριστούσε πρώτα για τα καλά σας λόγια,…μετά να σας γνώριζε τις ’’απόψεις του’’. Αλλά εκτός από ευγένεια ψυχής, ο κος Γιακουμής στερείται και απόψεων κε Αντωνίου. Οι απόψεις του, είναι απόψεις άλλων. ‘Όπως θα καταλάβατε, δεν σας απάντησε ο Γιακουμής….. ο Ζαννιάς σας απάντησε, …αυτός, απλώς έβαλε την υπογραφή του. Υπάρχει στην ελληνική γλώσσα μια λέξη που εννοιολογικά ερμηνεύετε μεταφορικά ως….’’ο άνθρωπος που εκφράζει απόψεις άλλου, που μιλά για λογαριασμό άλλου’’….
Ακριβώς…..μπράβο κε Αντωνίου τη βρήκατε….ΦΕΡΕΦΩΝΟ είναι η λέξη.
Αυτό ακριβώς είναι ο κος Γιακουμής.
Ποιο ξεκάθαρη αποκάλυψη του ρόλου του, δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Εύγε, άξιος ο ’’μισθός’’ σας, άξιος και ο τίτλος του Διευθυντή Αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors, κε Γιακουμή και…..εις ανώτερα και στο ΔΣ της ΕΦΟΑ.
Και μια συμβουλή…πρόσεξε….από το πολύ γλείψιμο, θα χάσεις το αισθητήριο της γεύσης!!
Γιακουμής Κωνσταντίνου …του Αντωνίου.
Παναγιώτης Καλλιόπουλος

No comments: