Saturday, June 12, 2010

Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον κ Σερκεδάκη για την σημερινή εμπειρία.

Παρακολουθώντας σήμερα την ημερίδα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Αγίας Παρασκευής πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις εξελίξεις που έρχονται στον αθλητισμό της χώρας.
Όλα όσα ξέραμε ανατρέπονται.
Ο Καλλικράτης αφορά και εμάς
Το ξέρουμε?
Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό όταν δεν ξέρουν τι έρχεται?
Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον κ Σερκεδάκη για την σημερινή εμπειρία.

Αυτό βέβαια που μου επιβεβαίωσε για τον Παπατρέχα Ζαννια ήταν ότι ως γνωστό δεν ήταν εκεί……
Αυτή ήταν δουλειά της ΕΦΟΑ και όχι ενός Ομίλου.
Ο κ Ζαννιάς πρέπει να ξέρει ότι για το άθλημα του εκτός από το να κατασκευάζει γήπεδα ανά την Ελλάδα έχει την ευθύνη της ενημέρωσης των Ομίλων του.
Το να γυρνάει ανά την Ελλάδα ομίλους για όμορφα δωρεάν Σαββατοκύριακα δεν λύνει το πρόβλημα των Ομίλων του.
Από τον φόβο του να μην τον κράξουν δεν έδωσε το παρόν ως ΟΦΕΙΛΕ.
Στέλεχος της ΓΓΑ, του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωσαν το τι θα γίνει στο Μέλλον
Και αυτός ως ποντικός που εγκαταλείπει το πλοίο στο ναυάγιο έστειλε 2-3 για να μάθει τι έγινε………
Δεν μπορεί ν αλλάξει ΚΡΙΜΑ !!!!!!!!!
Πάντως ας τον αφήσουμε αυτόν.

Κύριε Σαρκεδάκη σας ευχαριστούσε πολύ γιατί τολμήσατε.

1 comment:

Ted Ovid said...

Συγχαρητήρια στον κ. Γιάννη Σερkεδάκη, πρόεδρο ομίλου τένις Αγίας Παρασκευής, οποίος μας παρουσίασε, με το δικό του, ακαταμάχητο, μοναδικό στυλ, στο ξενοδοχείο Τιτάνια χτες, 12/6/2010, τη θλιβερή κατάσταση του τένις στην Ελλάδα σήμερα, μετά από χρόνια και χρόνια αδιαφορίας και αμέλια. Ο κ. Σερκεδάκης μας παρουσίασε αρκετές κραυγαλές και προφανείς αλήθειες, που για πολλά χρόνια τώρα είνα γνωστές, αλλά ποτέ δεν έχουν επισήμως ή δημοσίως εκφραστεί. Αλήθειες όπως, η έλλειψη εθνικών τουρνουά τένις, μόνο τρία ανδρικά τουρνουά πέρσι, ούτε ένα τουρνουά γυναικών! Η έλλειψη κέντρων τένις, η έλλειψη ανάπτυξης τένις σε γενικές γραμμές, την ανάγκη μάθησης εξ απόστασεως, για τους κορυφαίους πενήντα παίκτες, τη σημασία του τένις στην τουριστική αγορά. Ακούσαμε από τον κ. Σερκεδάκη μερικές εκπληκτικές αλήθειες. Για παράδειγμα, 60 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ευρώπη παίζουν τένις. Η Ιρλανδία γιά το 2010 προγραμάτησε 64 εθνικά τουρνουά τένις. Η Αυστρία 75 εθνικά ανδρών και 75 εθνικά γυναίκών τουρνουά, επίσης για το 2010. Η Ιταλία έχει κάτι σαν 245 τουρνουά. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές πολλές ανησυχητικές αλήθειες που μας λένε, δυστυχώς, ότι, όπου κι'αν κυτάξει κανείς βλέπει την Ελλάδα να κατέχει την τελευταία θέση. Αξίζει συγχαρητήρια ο κ. Σερκεδάκης για αυτη την προσπαθια που κάνει να αλλάξη την παρούσα τραγική κατάσταση πού βρήσκεται το ελληνικό τένις σήμερα.