Thursday, June 10, 2010

Στο εστιατόριο του Ομίλου Αθηνών

¨ Η έντονη συζήτηση στο διπλανό τραπέζι από παράγοντες του αθλήματος και τεχνικούς απασχολούσε το διπλανό τραπέζι στο εστιατόριο του Ομίλου Αθηνών.
Αναδρομή της ιστορίας του Ομίλου και η αγωνιστική του παρουσία, αλλά και η κατάσταση στο ελληνικό τέννις. Αυτοκριτική για την αποχή από το τεννιστικό γίγνεσθαι, την εσωστρέφεια του ,και την κατάντια της ΕΦΟΑ που έχει να πληρώσει τις υποχρεώσεις της ,ακόμα και η ίδια δεν ξέρει από πότε, αλλά και η κάκιστη συμπεριφορά του Πρόεδρου Ζαννιά προς το άθλημα.
Μεγάλη αναφορά στην εκδήλωση του Σαββάτου του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής .Προβληματισμός γιατί δεν είναι αυτοί που δεν προτείνουν, και ανάλυση γιατί δεν έχουν πάρει θέση να πάρει δρόμο ο Ζαννιάς.
Η απάντηση –δεν είναι δυνατό ν ασχολούμεθα με ποντικούς-.
Ότι θ άκουγα ότι τον Ζαννιά τον κατατάσσει η κοινωνία του τένις σκουπιδοφάγο
Είναι αλήθεια δεν το φανταζόμουν.
Στο τέλος έκανε καλά η Αγία Παρασκευή και ξεκίνησε μια ιστορία εξέλιξης του αθλήματος.
Φαίνεται ότι αυτό περίμεναν στην Αθήνα.
Με το να γίνονται οι Γενικές Συνελεύσεις στην επαρχία δημιουργήθηκε το κλίμα της αδιαφορίας. Άλλωστε οι περισσότεροι σύλλογοι είναι στην Αθήνα.
Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θ ανάψει την φλόγα ( όχι την Ολυμπιακή φλόγα)
για να βγει το τέννις από τα σκουπίδια που το πήγε ο Ζαννιας

1 comment:

Unknown said...

Είπα και πριν, οι Γάλλοι έχουν παιδεία τένις, οι Έλληνες όμως δεν έχουν. Φταίει η Πολιτεία, φταίει η Ομοσπονδία, τα Media, το ότι δεν υπάρχουν πρότυπα στην Ελλάδα, πολλά φταίνε. Στην εποχή μου η Ομοσπονδία μου πλήρωνε τα έξοδα για να αγωνιστώ σε όλα τα τουρνουά που διεξάγονται. Τώρα όλα είναι περιορισμένα και πρέπει οι γονείς να έχουν χρήματα για να στηρίξουν οικονομικά το παιδί τους. Ακόμα και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ που θα παίξει στο Ρολάν Γκαρός Τζούνιορς, είναι από τα παιδιά που είχαν τη στήριξη των γονιών τους και συνεχίζει τις σπουδές της σε σχολείο του εξωτερικού για να μπορεί να κάνει και σχολικό αθλητισμό αφιερώνοντας χρόνο στο τένις».

ΑΥΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΛΕΕΙ Η ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ tennisnews!!!

ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ Ο ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΜΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ !!!
ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ