Tuesday, June 22, 2010

Απάντηση στον κ Κ Γιακουμή

Κύριε
Κώστα Γιακουμή
Γεν. Γραμματέα
Α.Ε.ΠΟ.Ρ

Αυτή η επιστολή μου θυμίζει μι άλλη που έγραψε ο κ Τσιάρας της Πτολεμαίδος ..
Λυπάμαι που δεν έχετε αντιληφθεί το παιχνίδι της γάτας και του ποντικού που εφαρμόζει η ΕΦΟΑ-Ζαννιάς.
Αυτό αφορά εσάς, τον σύλλογο σας, την Ένωση σας.
Επαναλαμβάνω ότι σώσατε το θεσμό των Πανελληνίων Αγώνων Jounior 2010.
Εάν πείτε τον Ζαννιά ΤΩΡΑ ότι δεν τους κάνετε να είστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να τους κάνει η ΕΦΟΑ ως διοργανώτρια αρχή στο Ολυμπιακό Στάδιο
Καλή επιτυχία.
Όπως είπα θα τα πούμε μετά τους αγώνες.

Γιώργος Αντωνίου

1 comment:

Unknown said...

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΥΠΕΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΕΦΟΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!

ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΕΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ !!!
ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!!

ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ !! ΣΤΗΝ ΓΕΝΑΙΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ !!
ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!! ΚΡΙΜΑ