Saturday, June 19, 2010

Ο κ Κοντονης μιλά με πολύ σκληρά λόγια

http://tennisnews.gr/greek-tennis/regional/4126-efoa

Σε επίσημη δήλωση σε όλα τα μέσα προχώρησε ο Πρόεδρος του ΟΑ Βουλιαγμένης για τις βαθμολογίες που έχουν αναρτηθεί στο επίσημο site της ΕΦΟΑ. Ο κ Κοντόνης μιλά με πολύ σκληρά λόγια για την επαναλαμβανόμενη ανάρτηση λανθασμένων βαθμολογιών από τα πανελλήνια πρωταθλήματα και χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους της ΕΦΟΑ "επικίνδυνους και ανίκανους".

Ολόκληρη η επιστολή τους OA Βουλιαγμένης ακολουθεί.

ΠΡΟΣ ΕΦΟΑ 17/6/2010
Κύριοι
Γιά μιά ακόμη φορά καταφέρατε να αποδείξετε όχι μόνο πόσο ανίκανοι αλλά καί πόσο επικίνδυνοι είστε. ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ JUNIOR 2010 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ Α-Γ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. (Ολες οι μέχρι σήμερα βαθμολογίες πού έχετε εκδώσει για σχεδόν όλα τα πανελλαδικά junior 2009 καί 2010 ήταν επίσης λάθος, επί αυτού σας είχαμε επανειλλημένα ενημερώσει εξαντλώντας καθε όριο υπομονής αλλά και καλοπροαίρεσης, υπάρχει βέβαια και η σχετική αλληλογραφία επί αυτού).

Πλέον είστε οι μόνοι υπεύθυνοι ενώπιον αθλητών και γονέων γιά τίς νομικές εξελίξεις διότι εσείς με τις παρατυπίες και τυχόν παρανομίες σας μας αναγκάζετε να βρούμε το δίκηο μας προσφεύγοντας στην δικαιοσύνη.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

No comments: