Saturday, September 26, 2009

Δήλωση προέδρου ΕΦΟΑ

Δήλωση προέδρου ΕΦΟΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 19:42

Φαίνεται ότι η ισχνή αντιπολίτευση της ΕΦΟΑ απέκτησε ιστοσελίδα, αφού μέσα σε 20 ημέρες, στην μέχρι πρότινος αντικειμενική παρουσίαση των δρώμενων γύρο απο το τέννις, υποπίπτει σε δεύτερο σφάλμα με θύματα αυτή τη φορά τον παντελώς ανιδιοτελή και ακούραστο εργάτη στο χώρο μας πρώτο αντιπρόεδρο της ΕΦΟΑ Κώστα Μακρή και τον Ο.Α. Καλαμάτας.

Η παρουσίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξήχθη το 7ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Τζούνιορς, αποκρύπτει την τεράστια επένδυση που υλοποιείται στην πόλη της Καλαμάτας με πρωτεργάτες τον Κώστα Μακρή, τον Ο.Α. Καλαμάτας, τον Δήμο Καλαμάτας και τη Νομαρχία Μεσσηνίας.

Άλλωστε οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δείχνουν εργοτάξιο σε εξέλιξη, το γηπεδικό μέρος του οποίου έχει πλήρως ολοκληρωθεί.

Είμαστε βέβαιοι ότι το 2010 η συγκεκριμμένη εγκατάσταση θα έχει υλοποιηθεί στο σύνολό της και θα αποτελεί σημαντικό τεννιστικό κέντρο για όλη την Ελλάδα.

Καταλήγοντας δηλώνω εκ μέρους των συνεργατών μου στο Δ.Σ, στην Εθνική Επιτροπή Διοίκησης και όλων των Σωματείων της ΕΦΟΑ ότι θα συνεχίσουμε, με πείσμα, τη διάδοση του αθλήματος στην περιφέρεια, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο κοινωνικό μέτωπο σε όφελος όλων των αθλουμένων και του αθλήματος μας γενικότερα.

Σπύρος Ζαννιάς

πρόεδρος ΕΦΟΑ

1 comment:

Sniper said...

Ο ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ...ΣΤΟ ΑΘΛΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΖΑΝΝΙΑ...ΣΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΙΣ.
ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ...ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!