Saturday, September 12, 2009

Ένωση Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης. Η πραγματικότητα


Όπως ήταν αναμενόμενο την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το Πρωτοδικείο Αθηνών ενέκρινε την ίδρυση της Ένωσης Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης που είχε ανακοινώσει τη δημιουργία της μερικές μέρες πριν, και οι Έλληνες αθλητές έπιασαν αμέσως δουλειά για να κάνουν τις θέσεις τους και τα ζητήματα που τους απασχολούν γνωστά στην πολιτεία. Έτσι λοιπόν η Προσωρινή Διοίκηση της Ένωση Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης άρχισε κύκλο επαφών με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Την Τετάρτη επισκέφθηκε τον Γραμματέα του τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου Βουλευτή στην Α' Αθήνας, Κώστα Παταβούκα στον οποίο και ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τενίστες στο χώρο του αθλήματος, τις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα και την προαγωγή του αθλήματος στη χώρα μας. Από την πλευρά του, ο κ. Παταβούκας υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός των προσπαθειών τους για επίλυση των προβλημάτων τους στο ελληνικό τένις.

Ο κ. Παταβούκας ανέλυσε στην αντιπροσωπεία της Ένωσης Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τον αθλητισμό και ειδικότερα τα κριτήρια που θα διασφαλίζουν τη διαφάνεια και την αναπτυξιακή κατεύθυνση στο σχεδιασμό των αθλητικών ομοσπονδιών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις της Προσωρινής Διοίκησης της Ένωσης Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης με εκπροσώπους και των άλλων πολιτικών κομμάτων. Παράλληλα, θα γνωστοποιηθεί το περιεχόμενο του καταστατικού της Ένωσης.
Πυγή www.tennisnews.gr

No comments: