Monday, September 7, 2009

Αλήθεια τι λεει αυτός ο ανθρωπος?

Σε ευχαριστήρια δήλωση προς το διοργανωτή όμιλο της Φιλοθέης προχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς. "Θέλω να συγχαρώ όλους όσους είχαν συμμετοχή στην από κάθε άποψη επιτυχή διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών 2009, τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μήλιο και το Δ.Σ. του ιστορικού Σωματείου της Φιλοθέης,τους νικητές, όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, τους διαιτητές τα ball boys και το προσωπικό του Σωματείου, που επί 10 ημέρες εργάστηκαν με συνέπεια.

Άλλη μια φορά οι πρώτες προτεραιότητες μιας ερασιτεχνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας που είναι να στηρίζει τη διάδοση του αθλήματος, τους νέους αθλητές, τα μέλη των Εθνικών Ομάδων, τους προπονητές και την ανάπτυξη επιβεβαιώθηκαν από τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα."

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρθηκε και στη δημοσιοποίηση της δημιουργίας της Ένωσης Ελλήνων Αθλητών Αντισφαίρισης που δημοσιεύτηκε από το tennisnews.gr (μιας πληροφορίας που σας είχαμε δώσει πριν από τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος):

"Καταλήγοντας, καλωσορίζω την ίδρυση του επαγγελματικού Σωματείου, που υπογράφει σε ανακοίνωσή του σε κάποια ιστοσελίδα, σαν "επιτροπή πρωτοβουλίας αθλητών Τέννις" και δηλώνω πως θα εισηγηθώ στο Δ.Σ. της ΕΦΟΑ να πάρει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, έτσι ώστε η Πολιτεία σε συνδυασμό με την ιδιωτική πρωτοβουλία να στηρίξουν και τους επαγγελματίες αθλητές του Τέννις, σύμφωνα με τα Διεθνή πρότυπα και την πρόοδό τους."

No comments: