Wednesday, September 9, 2009

ΑΥΛΑΙΑ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ και ευχές για ΑΥΛΑΙΑ στην ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ

Ο κος Σ. Ζαννιάς είναι πραγματικά άτομο με ειδικά χαρίσματα. Εκεί που στην Φιλοθέη όλοι αναρωτιόντουσαν που κρύβεται, ξαφνικά έχει και άποψη ότι όλα πήγαν τέλεια.

Κλασικά, ευχαριστεί προέδρους και ΔΣ, θυμίζει (κολακεύει) ότι η Φιλοθέη είναι ιστορική. Ευχαριστεί προσωπικά διαιτητές και ball boys που εργάστηκαν με συνέπεια επί 10 ημέρες, ενώ διαιτησία και παιδάκια είχε μόνο στους τελικούς (άρα, αυτούς έπρεπε να τους ευχαριστήσει για 3 ώρες και όχι για 10 ημέρες). Επίσης δεν διαβάζω πουθενά, να ευχαριστεί αυτούς από την ΕΦΟΑ, που ασχολήθηκαν με το Πανελλήνιο, ώστε να τους απευθύνουμε κι εμείς τις παρατηρήσεις μας. Πχ, γιατί φέτος δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη, γιατί πουθενά δεν αναφέρθηκε το γεγονός στις αθλητικές ειδήσεις. Γιατί οι αγώνες άρχιζαν στις 1:00 μμ και στις 3:00 μμ, ενώ είχε 35 βαθμούς., Αν υπήρχαν χορηγοί. Και δεκάδες ακόμα απορίες.

Στο κείμενο του τονίζει το «ερασιτεχνική Αθλητική Ομοσπονδία». Του έχω ξαναπεί, ερασιτεχνισμός σημαίνει ιδανικά, όραμα, αφοσίωση και κυρίως επαγγελματισμό σε κάθε βήμα. Ο δικός του ερασιτεχνισμός είναι ερασιτεχνισμός σε κάθε βήμα. Ατομικές και σπασμωδικές προσπάθειες σε όλο το μεγαλείο. Τώρα ποια μέλη εθνικών ομάδων στηρίζονται, ποιοι είναι οι προπονητές ή οι αθλητές που λένε κάτι τέτοιο, πολύ θα ήθελα να το γνωρίζω.

Το καλωσόρισμα του Ερασιτέχνη προέδρου στο σωματείο αθλητών, είναι άραγε ειρωνεία ή γελοιότητα? Έφτασαν τα παιδιά στο απροχώρητο, προσπαθούν να βρουν μια διέξοδο από το τούνελ που τα έβαλε και αυτός «άλλα αντί άλλων». Θα εισηγηθεί στον εαυτό του να πάρει πρωτοβουλίες.
Αναφέρεται και στην ιδιωτική πρωτοβουλία, που ακούει Σ.Ζ. και στρίβει γωνία, γιατί είναι αφερέγγυος.

Η «κάποια ιστοσελίδα» όπου διάβασε την είδηση για Σωματείο Αθλητών, είναι το tennisnews. Με χαρά βλέπω, ότι παρόλο που μας ενημέρωσε ότι δεν είναι έγκυρο, ακόμα το διαβάζει. Ίσως γιατί το site της ΕΦΟΑ λέει τα νέα (αν τα πει) 1-2 μέρες αργότερα. Ίσως γιατί βαρέθηκε να βλέπει στην πρώτη σελίδα του site του ειδήσεις για την Δανιηλίδου από 18/7/2008, ίσως γιατί βαρέθηκε να διαβάζει σε ποια ταβέρνα έφαγε η επιτροπή προώθησης του αθλήματος. Έτσι διαβάζει και τους «κάποια ιστοσελίδα» μήπως ξανακούσει τον Κλεφτάκο να τον αποκαλεί Ψευτάκο.

Κατηγόρησε πριν λίγες μέρες το tennisnews ότι προσχώρησε στην ισχνή αντιπολίτευση της ΕΦΟΑ. Η καθολική (και όχι ισχνή) αντιπολίτευση γίνεται στο πρόσωπό του, όχι στην ΕΦΟΑ. Η ΕΦΟΑ είναι των παιδιών μας και την αγαπάμε πολύ. Ο κ. Ζαννιάς είναι περαστικός και όσο ταυτίζει τον εαυτό του με την Ομοσπονδία, δείχνει πόσο ακατάλληλος είναι.

Φιλικά Κώστας Κουτσάφτης

No comments: