Sunday, October 14, 2012

Υποκρησία το μεγαλείο σου!!!

ITF ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Η Βογάσαρη συμπλήρωσε το καρέ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012 14:08
H Δέσποινα Βογάσαρη επικράτησε της Σίλβια Ζαγκόρσκα (Πολωνία) με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο Απλό του διεθνούς τουρνουά, 10.000 δολαρίων, «Ο.Τ.Ε Mytilene International Women's Tennis Tournament», που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και κράτησε σε αγωνία το πολυπληθές κοινό που βρέθηκε στα γήπεδα του Ο.Α. Λέσβου για να ενισχύσει την προσπάθεια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. Η Βογάσαρη, πήρε εύκολα με 6-1 το πρώτο σετ. Η Ζαγκόρσκα αντέδρασε κατακτώντας το δεύτερο με 6-2.
Στο τρίτο και τελικό σετ, καθώς η κούραση άρχισε να καταβάλλει και τις δύο τενίστριες, η Βογάσαρη έμεινε πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με συνολικό σκορ 6-1, 2-6, 6-4.
 Έγινε έτσι η τέταρτη Ελληνίδα που κατακτά το τουρνουά μετά τις Γερασίμου, Γεωργάτου, Παπαμιχαήλ. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή.

Κατ αρχήν να συγχαρούμε την αθλήτρια μας.

Το τι έκανε η ΕΦΟΑ γι αυτό το αποτέλεσμα ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να ρωτήσουμε την οικογένεια του παιδιού και τον σύλλογο της.
Η ΕΦΟΑ δεν έδωσε φράγκο γι αυτό
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ,εάν το ελληνικό τένις που ψήφισε Ζαννιά πριν λίγες μέρες , τα κορίτσια Γερασίμου, Γεωργάτου, Παπαμιχαήλ, που με τόσο πάθος τα θυμήθηκε στο τέλος του δελτίου τύπου 
1ον   Ότι έκαναν το έκαναν οι οικογένειες τους
2ον   Να μας πει ο κοντός με την γραβάτα που είναι τώρα?
3ον  Μήπως είναι στα γήπεδα της Ομοσπονδίας και δουλεύουν παιδιά σαν την Βογάσαρη?
4ον  Ας μας πει ο πολλά γνωρίζων πρόεδρος τι έκανε γι αυτές?
5ον  Να μας πει τι έκανε για την Βογάρη
6ον  Τι κάνει για τα παιδιά που αγωνίζονται , πετυχαίνουν πρώτες νίκες στο Πανελλήνιο....και δεν έχουν ούτε ένα βλέμμα από την ΕΦΟΑ.

ΜΟΝΑ  τους θα πάρουν την τσάντα και την ρακέτα με το εισιτήριο της οικογένειας και θα τρέχουν όπου να ναι.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ προπονητής να σχεδιάσει τους αγώνες τους ΥΠΆΡΧΡΕΙ ΜΟΝΟ στο ΔΕΥΤΕΡΟ  ποτήρι ποτού του δεινοσαύρου προέδρου......

Δυστυχώς διέλυσε τα πάντα ........
Και είναι φυσικό, όταν τον ψηφίζουν η οικογένεια του, οι υπάλληλοι του γραφείου του,και ένας κόσμος που ελπίζει λήγει συμπόνια δηλ ένα τουρνουά αλλά ΙΤF Μυτιλήνης.....
Σακοράφα μας ακούς?




No comments: