Sunday, October 14, 2012

Ο κουμπάρος του τον ευχαριστεί ..... (κουμπάρος είναι ο Ζαννιάς)


Ευχαριστίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου

«Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, αντιλαμβανόμενος την ασφυκτική οικονομική κρίση, συγχαίρει και ευχαριστεί το πλήθος των Μυτιληνιών εθελοντών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, ώστε να σταθεί ζωντανό για 7η συνεχή χρονιά το Διεθνές της Μυτιλήνης. 
 Επίσης ευχαριστεί την ΕΦΟΑ για την οικονομική ενίσχυση του χρηματικού επάθλου, τον ΟΤΕ ως χορηγό για άλλη μία χρονιά, την Περιφέρεια Β αιγαίου, την Α.Ε.Λ Καλλονής και τον πρόεδρο της Νίκο Μιχαλάκη που στάθηκε δίπλα μας, τους αντιδημάρχους Ν. Κατράνη και Η. Κουνιαρέλλη για την άμεση αποκατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και της καθαριότητας του χώρου αντίστοιχα,τα ΜΜΕ για την σωστή κάλυψη της διοργάνωσης και την άμεση συμπαράσταση που μας παρείχαν τα ξενοδοχεία LASSIA και ELISION, το τυπογραφείο Δούκα, το ανθοπωλείο Παλαιoλόγου, και τέλος το φυτώριο Φυτόπολλις.
Είναι γεγονός ότι το Διεθνές τουρνουά της Μυτιλήνης, πέρα του ότι βοηθάει τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας, προσφέρει οικονομικά και κοινωνικά οφέλη , δίνοντας μια νέα αναπτυξιακή διάσταση στην πόλη μας, κάτι που το έχουμε όλοι μας ανάγκη».



No comments: