Saturday, October 6, 2012

ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ


Για να τελειώνουμε με την παραφιλολογία των ποσοστών του εκλογικού αποτελέσματος των αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης. 
Από την στιγμή που ο αθλητικός νόμος (κακώς) δίνει το δικαίωμα στον κάθε Ζαννιά, να επιλέγει τον τρόπο εκλογής μεταξύ ξεχωριστών ψηφοδελτίων και ενιαίου ψηφοδελτίου, έχουμε αυτές τις παραμορφωτικές καταστάσεις .
Έτσι λοιπόν παρουσιάζεται το φαινόμενο 37 σωματεία από τα 111 που αποδοκίμασαν τον παραβατικό κ. Ζαννιά  στις εκλογές του Σεπτεμβρίου να μην εκπροσωπούνται στο 17μελές  Δ.Σ. Είναι ένα από αυτά που προσπάθησαν να διορθώσουν με κατάθεση τροποποίησης του νόμου, 13 βουλευτές από όλα τα κόμματα, κατά την ψήφιση του τελευταίου αθλητικού νόμου.
 Είναι ένα από αυτά, για τα οποία ο τότε Υπουργός κος Γερουλάνος λοιδωρήθηκε με βαρύς χαρακτηρισμούς από το ομόσταύλο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κο Βούγια. 
Έτσι οι Μητροπολίτες Ομοσπονδιάρχες τύπου Ζαννιά τους επετράπη να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της διαπλοκής και της λαμογιάς. 
Ο «δημοκράτης» και «αντιστασιακός» κος Ζαννιάς ( τρομάρα του) επέλεξε 16 απονευρωμένa ανθρωπάκια, οσφυοκάμτες ολκής, για το Δ.Σ. στερώντας την δυνατότητα ελέγχου και κριτικής, βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας, ως άλλος Τσαουσέσκου. 
Επέλεξε μάλιστα με προ-κατ σταυροδοσία να στείλει και μηνύματα, π.χ. στο κο Θεοδωρόπουλο, που μόλις και εκλέχθηκε.
Για τους αφελείς που βιαστικά θα σκεφθούν, «τότε γιατί τον εξέλεξε ο Ζαννιάς στο Δ.Σ.», θα τους συνιστούσα να σκέπτονται πιο έξυπνα. 
Δεν είναι το ίδιο να φέρεις την συνευθύνη των πεπραγμένων ενός Δ.Σ., άρα στόμα κλειστό, από το να είσαι εκτός Δ.Σ., άρα στόμα ανοιχτό. 
Έτσι δεν είναι κε Θεοδωρόπουλε;
Αφού λοιπόν δεν υπήρξαν ξεχωριστά ψηφοδέλτια παρατάξεων, όπως συμβαίνει σε άλλες ομοσπονδίες,  οποιαδήποτε αναφορά σε ποσοστά, και μάλιστα της τάξης του 71,50%, δεν είναι τίποτε άλλο από προπαγανδιστικές  βλακείες κε Ζαννιά;
 Ένα είναι γεγονός, ένα στα τρία σωματεία γύρισαν την πλάτη στο Ζαννιά, χωρίς να αφαιρεθούν τα «μαϊμού» δικαιώματα ψήφων.
 Ξέρει πολύ καλά, και αυτό είναι που φοβάται, δέκα- δώδεκα σωματεία αν αλλάξουν στρατόπεδο, «το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη». 
Η «ισχνή αντιπολίτευση» έγινε……αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ. ( εσκεμμένη η αναφορά για να του θυμίσω την Σακοράφα. 
Αλήθεια , πότε με το καλό η απάντηση;)
Την ευθύνη πλέον την έχει η μεγάλη αντιπολίτευση των 37 σωματείων. Αλλά,  και ο κος Σερκεδάκης, που κατάφερε, και μπράβο του γι’ αυτή την επιτυχία, να συσπειρώσει όλα αυτά τα σωματεία.
Πρέπει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών των υπολοίπων. 
Πρέπει  με συντονισμένες ενέργειες ουσίας και σωστή ενημέρωση των παραπλανημένων να αυξήσει την δύναμη της αντιπολίτευσης.
 Καταγγείλετε στο σύνολό της την εκλογική Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου.
Ο νόμος δίνει αυτό το δικαίωμα εντός εξαμήνου. 
Κανείς κρατικός φορέας, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική συγκυρία, δεν θα τολμήσει να αγνοήσει καταγγελίες με την υπογραφή 30-35 σωματείων.
Αν είναι να ξανατηλεφωνηθείτε τις παραμονές της επόμενης Γενικής Συνέλευσης…..τότε !.......

No comments: