Wednesday, October 3, 2012

Φανταστείτε τον Ζαννιά να πράτει ανάλογα.....


ΣΕΓΑΣ: Ο Σεβαστής έδωσε την προεδρία στον Παναγόπουλο
Γενικός γραμματέας ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας στίβου
ΣΕΓΑΣ: Ο Σεβαστής έδωσε την προεδρία στον Παναγόπουλο
Ο Βασίλης Σεβαστής (αριστερά) παραχώρησε το δαχτυλίδι της διαδοχής στον ΣΕΓΑΣ στον Κώστα Παναγόπουλο

 
Αλλαγή σκυτάλης στον ΣΕΓΑΣ με τον κ. Βασίλη Σεβαστή να παραδίδει σήμερα την προεδρία στον κ. Κώστα Παναγόπουλο και να αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα της ομοσπονδίας στίβου. Η αλλαγή που είχε προαναγγείλει σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι ο κ. Σεβαστής πήρε σάρκα και οστά στη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του ΣΕΓΑΣ που προέκυψε από την πρόσφατη εκλογική συνέλευση. Ετσι εκτός των κκ. Παναγόπουλου και Σεβαστή θέση στο προεδρείο πήραν ο κ. Γιάννης Σταματόπουλος (α' αντιπρόεδρος), ο κ. Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ (β' αντιπρόεδρος), ο κ. Παναγιώτης Δημάκος (γ' αντιπρόεδρος), ο κ. Θανάσης Βογιατζής (α΄ ειδικός γραμματέας), η κυρία Μαρίκα Καρδαρά (β΄ ειδική γραμματέας), Δημήτρης Ανδριόπουλος (Ταμίας), η κυρία Πολυξένη Αργειτάκη (Αναπληρωτής Ταμίας), και ο κ. Θόδωρος Βόσσος (έφορος).

Την αποχώρησή του από την προεδρία του ΣΕΓΑΣ μετά από 15 συνεχή χρόνια, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο κ. Σεβαστής παραχωρώντας το δαχτυλίδι της διαδοχής στον κ. Παναγόπουλο, μέχρι πρότινος γ' αντιπρόεδρο του ΔΣ της ομοσπονδίας και επικεφαλής του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας.. Η σημερινή εξέλιξη την οποία είχε αποκαλύψει το «Βήμα» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου επιβεβαίωσε τη συμφωνία του «πράσινου» κ. Σεβαστή με τον «γαλάζιο» κ. Παναγόπουλο, με την οποία το ηγετικό δίδυμο του ΣΕΓΑΣ είχε καταφέρει να κλείσει τις πόρτες σε άλλους ενδιαφερόμενους υποψήφιους για την προεδρία όπως ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρωταθλητής του μήκους κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Εξηγώντας την απόφασή του ο κ. Σεβαστής τόνισε: «Επέλεξα αυτή τη στιγμή που το Δ.Σ και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε στο ζενίθ της εμπιστοσύνης του συνόλου των ανθρώπων του χώρου, να προτείνω στο διοικητικό συμβούλιο τον Κώστα Παναγόπουλο ως τον επόμενο πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.Πιστεύω ότι έχει να προσθέσει πολύ σημαντικά πράγματα από τη θέση του προέδρου, σε σημαντικούς τομείς θα είναι καλύτερος από μένα και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη, όχι μόνο να τον στηρίξω, αλλά να διατηρήσω τη συνέχεια της πορείας, της ομοσπονδίας, να τον βοηθήσω σε τομείς που η εμπειρία η δική μου θα του είναι χρήσιμη».

Ο κ. Παναγόπουλος, επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO δήλωσε ότι: «Ο Σεβαστής έχοντας την απόλυτη στήριξη των σωματείων ενώ θα μπορούσε να παραμείνει στην προεδρία του ΣΕΓΑΣ, σε μια κίνηση σπάνια επέλεξε να ανοίξει το δρόμο στην πορεία ανανέωσης του ΣΕΓΑΣ. Ο Σεβαστής υπηρετεί με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και πάθος τον αθλητισμό, όλη του τη ζωή.Το 1990 ήταν αυτός που με έπεισε να μπω στο ΔΣ, με ενέπνευσε να μπω σε αυτή την περιπέτεια, που αργότερα μου πρότεινε να αναλάβω το μαραθώνιο, που πριν τέσσερα χρόνια με πρότεινε για αντιπρόεδρο και σήμερα με προτείνει ως πρόεδρο. Αντιλαμβάνεστε πως μια τέτοια πρόταση δεν θα μπορούσα να μην την αποδεχθώ».

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=477523

No comments: