Saturday, October 27, 2012

ΑΙΣΧΟΣ

Μα πως είναι δυνατόν να κατηγορείτε αυτόν τον άμεμπτο και τίμιο επιχειρηματία,
αυτόν τον Ευεργέτη του ελληνικού τένις, που από το υστέρημά του τροφοδοτεί τις εθνικές ομάδες να μεγαλουργούν στο παγκόσμιο στερέωμα.... και να μην ντρέπεστε;

Πως είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι αυτός ο βράχος της Ηθικής και του Ολυμπιακού Ιδεώδους κρατά κρυφούς λογαριασμούς ανά τις ελβετικές τράπεζες; Ντροπή σας!

Πως είναι δυνατόν αυτός ο γίγαντας της σκέψης, αυτός ο Ηγέτης τόσων εγκεφαλικών ψηφοφόρων, αυτός ο Μητροπολίτης της διαφάνειας να εμπλέκεται σε οτιδήποτε κακό του προσάπτουν συμπτωματικά τα τελευταία 20 χρόνια; Ξανά ντροπή σας!

Πως είναι δυνατόν να βιάζεστε να τον κρίνετε πριν καν ακούσετε τις αποστομοτικές, όπως πάντα αλήθειες του; Αλήθειες τόσο δυνατές που σχεδόν παραλύουν και το πιο ισχυρό ανθρώπινο μυαλό και μαζί του όλο το νευρικό σύστημα.

Και έστω ότι έχει λογαριασμό.Αντί να χαίρεστε που έσωσε τα χρήματα, όπως κάνει ο κάθε έντιμος πατριώτης αυτού του τόπου, που με κόπο και ιδρώτα απέκτησε από την τεράστια επιχειρηματική του δραστηριότητα, συμβάλοντας με όλο του το είναι, (αψηφώντας ακόμη και το ασυμβίβαστο) στους Ολυμπιακούς του 2004, εσείς λυπάστε!

Δεν επιτρέπεται λοιπόν να σπιλώνετε αυτόν τον ακούραστο εργάτη για τα κοινά του τόπου μας, αυτόν τον ογκόλιθο του αλτρουισμού που δεν διανοείται καν να σκεφτεί το προσωπικό του συμφέρον, αυτόν τον Σοσιαληστή, και να μην τον αφήνετε σε χλωρό κλαρί!

ΑΙΣΧΟΣ

Γιάννης Κωνσταντινίδης

No comments: