Thursday, January 7, 2010

Για τους συμμετέχοντες στην Γ.Γ Συνέλευση της ΕΦΟΑ

http://tennis-sos.blogspot.com/
Ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου στην Γιορτή των Θεοφανείων σήμερα στη Λέσβο δήλωσε: «Το 2010 είναι μία Χρονιά Ανατροπών.»
Αν μπείτε στο site της Ε.Φ.Ο.Α. θα διαπιστώσετε ότι Ανατροπή προκάλεσε η Επιστολή μας στον Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξή ως προς τα έξοδα της Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. στην Πτολεμαΐδα.
Εκεί ανακοινώνεται πρόγραμμα Δείπνων και λοιπών εκδηλώσεων, που προσφέρουν ο Δήμος και η Νομαρχία.
Βέβαια, ενώ στους χορηγούς αναφέρεται και το πρακτορείο A.F.E.A. TRAVEL, δεν δηλώνεται τι προσφέρει! Η νομιμότης, που μας προέκυψε άξαφνα για όλα αυτά, είναι Ανατροπή.
Αφού ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους Δήμο και Νομαρχία δεν γνωρίζουμε, γιατί πράγμα να ευχαριστήσουμε το A.F.E.A.
Γι αυτό ζητούμε από τους έχοντες την ευθύνη του Οικονομικού Ελέγχου (εξελεγκτική επιτροπή) να είναι προσεκτικοί στον μελλοντικό τους έλεγχο, γιατί και στο παρελθόν είχαμε ακούσει για διάφορους σπόνσορες Γ. Συνελεύσεων, αλλά στη συνέχεια ο λογαριασμός ήλθε αργά μεν, αλλά σταθερά στο λογιστήριο της Ε.Φ.Ο.Α.
Ελπίζουμε κάποιοι από τους αντιπροσώπους-εκπροσώπους να θυμηθούν το καθήκον τους προς το Άθλημα και να κάνουν τις ερωτήσεις, που πρέπει, για την πορεία και το μέλλον του, εάν βέβαια έχουν φροντίσει να πληρώσει οδοιπορικά και ξενοδοχείο ο σύλλογός τους, όπως ορίζει ο Νόμος…
Λίτσα Σαρατζίδου – 6 Ιανουαρίου 2010

No comments: