Sunday, January 31, 2010

Προπονητές =Σύλλογοι

Βρεθήκαμε πριν λίγες μέρες 5 εκπρόσωποι σωματείων και 7 γονείς από διαφορετικούς συλλόγους για να δούμε αυτή η Αθήνα ποια σωματεία έχει που δεν συνδέονται με οικονομικές σχέσεις προπονητών.
Και πάθαμε πλάκα γιατί διαπιστώσαμε ότι η εμμονή του Ζαννιά ότι η Σαρατζίδου έχει δούνε και λαβή οικονομική με το άθλημα κρύβει πίσω ιστορίες απείρου κάλλους.
Το 85% τα σωματεία της Αθήνας είναι σε χέρια προπονητών.
Βάλανε τα κουμπαριά τους και τις γυναίκες τους με τα ονόματα τα πατρικά και ξεχύθηκαν στα γήπεδα των Δήμων και κλαμπ που δημιούργησαν για την βιοποριστική τους ζωή. Οι περισσότεροι Δημόσιοι Υπάλληλοι.

Και αναλύσαμε και το ΔΣ της ΕΦΟΑ.
Καλαμπαλίκας, Αθαναηλίδης, Θεοδωρόπουλος, ,είτε βάζοντας μπροστά φοιτητές ,είτε την γυναίκα του, είτε ενοικίαση των εγκαταστάσεων σε ελεγχόμενο συγγενικό φορέα, διοικούμε την ΕΦΟΑ.

Και μετά περιμένουμε τους νέους που βρήκαν χρήμα στο ατομικό άθλημα να μας πάνε μπροστά .
Δεν κοιτάμε ότι το μάθημα έγινε 100 ευρώ και λίγα λέμε για τα υψηλά κλαμπ .
Δεν κοιτάμε ότι το άθλημα έγινε καφενείο( φοβερή Χριστουγεννιάτικη κάρτα ]
Δεν κοιτάμε τα γανωμένα μπρίκια του καφέ που έγινε κάθε παρουσία του επικεφαλής του αθλήματος.
Δυστυχώς έχει χαθεί το τρένο.
Με τον Ζαννιά να δημιουργεί ιδιωτικές επιχειρήσεις, κατάστρεψε τον άθλημα.

Τώρα κάτι σωματεία που προσπαθούν να είναι παραδοσιακοί σύλλογοι αντιμετωπίζονται με χλευασμό από την ΕΦΟΑ και τους αρμέγοντας προπονητές .
που έχοντας την θέση τους στο σχολείο παίρνουν την δουλειά του νέου και έτσι αποκτά αφορολόγητα τριπλάσιο μισθό , αλλά ο σύλλογος χάνει την συνοχή του από τα ιδιαίτερα.

Μπορεί κανείς να ελπίζει κάτι που δεν το είδαμε εμείς?.

No comments: