Friday, March 15, 2013

Η Λάρισα δεν είναι μια τυχαία πόλη..........είναι η μεγάλη αγάπη του κόκορα .......

Είναι εμφανές ότι ο κ. Τζανακούλης, ως λάτρης της ηθικής και της διαφάνειας, δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για την χθεσινή απόφαση της πολιτείας για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του ιδίου, του ταμία στο Δήμο Λαρισαίων, αλλά και όσων αξιωματούχων διαχειρίστηκαν χρήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση από το 2003 και εντεύθεν. Μια απόφαση που έρχεται να συνδυαστεί ιδανικά με την έρευνα που διεξάγει η Εισαγγελία της πόλης για τα οικονομικά του Δήμου Λάρισας και αναμένεται να επιταχύνει τις εξελίξεις της νέμεσις αποδίδοντας, είμαστε βέβαιοι, πάλλευκο τον κ. Τζανακούλη και τους συνεργάτες του στην κοινωνία του τόπου.

Μια κοινωνία την οποία υπηρετεί με παροιμιώδη αφοσίωση, έχοντας ως γνώμονα την φροντίδα των ανέργων και ειδικά των οικογενειών εκείνων που δεν έχουν πια ούτε έναν εργαζόμενο και δυστυχώς πληθαίνουν. Μπορεί ο ίδιος να ζει στην πολυτελή βίλα του στη Νέα Πολιτεία αλλά το μυαλό του βρίσκεται διαρκώς στους φτωχούς. Δεν έπαψε ποτέ να νοιάζεται, με θρησκευτική αφοσίωση, για τους αδυνάτους και τα προβλήματά τους. Τρανή απόδειξη η φροντίδα του ώστε να βρουν δουλειά όσοι την έχουν άμεσα ανάγκη. Ως εκ τούτου διόρισε εγκαίρως στη ΔΕΥΑΛ τον υιό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κ. Μπαρμπούτη, την κόρη της αντιδημάρχου κυρίας Αγραφιώτη, αλλά και την ανιψιά του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΛ κ. Καλαμπαλίκη. Όταν όμως είδε ότι το πρόβλημα της ανεργίας είναι μεγαλύτερο, συνέχισε να την καταπολεμά αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο. Δια της ΜΚΟ «Ανθρωπομάνια» προσέλαβε με διετής συμβάσεις απασχόλησης στο Δήμο Λάρισας, την κόρη του ταμία του δήμου κ. Κουτσιμανή, αλλά και την κόρη του διευθυντή καθαριότητας κ. Βαλακώστα. Το αυτό έπραξε και για την αδερφή του προϊσταμένου της δημοτικής αστυνομίας κ. Βουβούσα με σύμβαση στον Δήμο Λάρισας. Δεν παρέλειψε βέβαια στο παρελθόν να διορίσει και την δική του κόρη, στον τότε Δήμο Κραννώνα, προσλαμβάνοντας με ... ανταλλαγή στον Φορέα Διαχείρισης των Σκουπιδιών, τον γιό του εκεί δημάρχου. Άλλωστε και οι δήμαρχοι μισθωτοί είναι.

Πηγή: Σάλος στον «κάμπο»: Παρέμβαση εισαγγελέα ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ Οικονομικά Στοιχεία Δήμου Λάρισας | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/95280#ixzz2NdUnh8Ax


Ο κόκορας δεν κάνει τυχαία γενικές συνελεύσεις στην Λάρισα.
Το μεγάλο όνειρο με τον πρεσβευτή των Μεσογειακών και το τεχνικό του μέλλον δεν μπορεί με τίποτα να το καταπιεί ότι το έχασε.
Σ άλλη ώρα θ αναφέρουμε τις μεγάλες κατασκευαστικές δραστηριότητες του κόκορα και του κοτετσιού του.
Υπομονή!

No comments: