Saturday, March 2, 2013

Μαραθώνιος-Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης-Ο ανίκανος κόκορας δυστυχώς διαχειρίζεται τ όνομα του τένις!

http://www.mvstennissystems.com/

Πραγματικά αυτά τα γήπεδα μοιάζουν σαν αυτά   του Ολυμπιακού  Κέντρου Αντισφαίρισης Β Ελλάδος. Είναι καταπληκτικά !!!!!!!  Μπράβο κόκορα! 
Our Courts


Ελάτε να τρέξουμε στο κέντρο της Αθήνας
Κάλεσμα στου πολίτες της Αθήνας και όλης της Ελλάδας απηύθυναν οι ομιλητές στη σημερινή συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της διοργάνωσης του δεύτερου Ημι-Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας. Τολμήστε, ελάτε στο κέντρο της πόλης, συμμετέχετε στις γιορταστικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το γεγονός αλλά και τολμήστε να τρέξετε στο κέντρο της Αθήνας σε μια από τις διαδρομές που θα επιλέξετε, τόνισαν οι συμμετέχοντες στην συνέντευξη.
Με την ελπίδα ότι ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αθήνας θα αγκαλιαστεί από περισσότερους πολίτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο για έλληνες αλλά και για ξένους δρομείς, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό κέντρου του Δήμου Αθήνας, η συνέντευξη Τύπου του αγώνα της 31ης Μαρτίου.
Στο βήμα των ομιλητών βρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νέλλη Παπαχελά, ο τεχνικός του αγώνα Βαγγέλης Παπαποστόλου και η σύμβουλος του δημάρχου Παναγιώτα Ψαρράκη. Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, παρουσιάστηκαν οι τέσσερις διαδρομές (Ημιμαραθωνιος, 5χλμ., 3χλμ, 600 μ.) ενώ έγινε γνωστό από τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ  πως ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή για να τρέξουν στις 31 Μαρτίου στους δρόμους της Αθήνας 3.597, αριθμός που ξεπερνά κάθε προσδοκία, αν αναλογιστεί κανείς πως το 2012 συμμετείχαν 5.000 δρομείς,
«Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας καλύπτει το αγωνιστικό κενό, της Άνοιξης. Είναι η ευκαιρία να δούμε και πάλι χαρούμενα πρόσωπα στους δρόμους της Αθήνας και να ζήσουμε μια γιορτή. Είναι η ευκαιρία όλων μας να συμμετάσχουμε σε ένα αθλητικό γεγονός όπως ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας, δοκιμάζοντας τα όρια μας. Χάρη στην προσπάθεια που γίνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο, ο αγώνας θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα. Σε εποχές δύσκολες, όπως αυτές που βιώνουμε, ο αθλητισμός αποκτά μεγαλύτερη αξία. Είναι αγαθό και διέξοδο για την κοινωνία.Εμείς καλούμε τους πολίτες της Αθήνας να τολμήσουν  να πάρουν μέρος είτε στον Ημιμαραθώνιο, είτε στις μικρότερες διαδρομές των 5χλμ και 3χλμ», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και συμπλήρωσε: «Καταρχήν μια πόλη που διοργανώνει Μαραθώνιο πρέπει να διοργανώνει και Ημιμαραθώνιο. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε περισσότερο αυτό το γεγονός και σταδιακά να προσελκύσουμε και ξένους δρομείς».
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης είπε: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των δύο φορέων και στηρίζουμε αυτό το αθλητικό γεγονός όπως ο Ημιμαραθωνιος Αθήνας. Αποτελεί μορφή μαζικού αθλητισμού και το οποίο πρέπει να προωθείται. Η περσινή συμμετοχή δρομέων ήταν εντυπωσιακή και ελπίζω κάθε χρόνο να πολλαπλασιάζονται οι συμμετοχές».
Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης τόνισε: «Ο Ημιμαραθωνιος δίνει αξίες κοινωνικής αλληλεγγύης και ευ αγωνίζεσθαι. Αναδεικνύει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η εκκίνηση θα δοθεί στο Σύνταγμα και με τον τρόπο αυτό θέλουμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους πολίτες. Ο αγώνας αυτός θα είναι μια γιορτή την οποία ελπίζω πως  ο κόσμος θα αγκαλιάσει. Παράλληλα ευελπιστούμε πως το αθλητικό και πολιτιστικό αυτό γεγονός θα γίνει σημείο αναφοράς και συνάντησης δρομέων από όλο τον κόσμο».
Οι εγγραφές που ήδη έχουν αρχίσει γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://www.athinahalfmarathon.gr όπου θα βρείτε και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τις διαδρομές και άλλα χρήσιμα στοιχεία.
Ειδικά για τα 3χλμ οι εγγραφές θα γίνονται ΜΟΝΟ στα γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων. 

ΥΓ
Κάθε ομοιότητα με το κοτέτσι της ΕΦΟΑ προσβάλει τον ΣΕΓΑΣ και τους ανθρώπους του.


Τώρα ποιος είναι ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Κώστας Παναγόπουλος?
 Θυμηθείτε τι Μαραθώνιο παρέλαβε πριν λίγα χρόνια και που τον έφθασε!http://www.athensclassicmarathon.gr/

ΜΟΝΟ βέβαια αυτός δεν είναι κόκορας!
Δεν έχει κοτέτσι
Δεν μπήκε στο ΔΣ της Ολυμπιακής Επιτροπής την περιλάλητη ΕΟΕ
Δεν κάνει δάνεια στην Ομοσπονδία 
Δείτε το φάκελο των χορηγών
Δείτε ποιες πόρτες του ανοίγουν για να υποστηρίξουν το άθλημα του....

Να πούμε για το κοτέτσι το δικό μας?
Ακόμα περιμένουμε το καινούργιο siteτης ΕΦΟΑ 
Γιατί το αναφέρουμε?
Μα για να ξαναδούμε με τι λεφτά έκανε μια βόλτα την Ελλάδα ,τι έταξε και ποιος τα πλήρωσε,για να πάρει την ψήφο για την ΕΟΕ
Πάντως τα λεφτά της Ε.Φ.Ο.Α δεν πήγαν για το άθλημα 
Και του χρόνου στην γενική συνέλευση στην έγκριση  των οικονομικών

Τ Α Μ Ι Α    Μ ακούς?


No comments: