Friday, March 8, 2013

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ.....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 6%


Τι σχέση μπορεί να έχει η πίστα της Formula 1 με το τένις; 
Εκ πρώτης όψεως, καμία.
 Όμως, μην είστε και τόσο σίγουροι, διότι η διαπλοκή αναπτύσσεται σε υπόγειες διαδρομές, κάτι σαν τους υπονόμους.
 Τι διαπλοκή θα ήταν άλλωστε, αν διαδραματίζονταν κάτω από το φως του ήλιου.
 Γι’αυτό και οι διαπλεκόμενοι, μεταφορικά λέγονται και αρουραίοι. 
Ας περπατήσουμε λοιπόν, στους υπονόμους της διαπλοκής.
Όμιλος Αντισφαίρισης Κερατσινίου με ημερομηνία αναγνώρισης 26/5/2006. 
Οι εγκαταστάσεις ανήκουν στον Καλλικρατικό Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, και βρίσκονται στο Αθλητικό Πάρκο ΠΡΕΣΣΟΦ στο Κερατσίνι.
 Στα λίγα χρόνια λειτουργίας του, ο Όμιλος παρουσίασε μια καταπληκτική δουλειά, που θα ζήλευαν πολλοί παραδοσιακοί όμιλοι του τένις.
 Τα εύσημα λοιπόν, και στον πρόεδρο του ομίλου, Παρασκευά Στρίγκο, ο οποίος στις εκλογές της ΕΦΟΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έβαλε υποψηφιότητα, όπως φαίνεται από τον Κατάλογο Υποψηφίων για το ΔΣ,στις 5/9/2012, στο πλευρό του Σερκεδάκη, απέναντι  στο Ζαννιά.
Ας θυμηθούμε τι έγραφε στο site  http://www.tennisnews.gr/greek-tennis/ekloges/8810-keratsini τις παραμονές των εκλογών,ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κερατσινίου, κ. Πάρις Στρίγκος,σε κείμενό του με τίτλο «Εκλογές ΕΦΟΑ: Αδύναμη ομάδα» στις 03.09.12.
…… « Ο απερχόμενος πρόεδρος όφειλε εδώ και χρόνια από τη θέση του να δίνει καθημερινές μάχες για την ανάπτυξη του τένις σε συνεννόηση με τους Συλλόγους και τους Αθλητές μας χωρίς να μοιράζει τίτλους σε διακοσμητικά πρόσωπα! .......Μένει να δούμε στις ερχόμενες εκλογές αν θα στηριχτεί ο Γιάννης Σερκεδακης έτσι ώστε να προωθήσει τις απαραίτητες αλλαγές αξιών, αντιλήψεων και πρακτικών που απαιτούνται στην Ομοσπονδία μας και όχι να δούμε άλλη μια φορά το ίδιο έργο με τίτλο «εγώ είμαι και κανένας άλλος» που το εισιτήριο θα πληρώσει για άλλη μια φορά το Ελληνικο Τενις.»  

Πάρις Στρίγκος
Πρόεδρος Ο.Α. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"

Και πριν «αλέκτωρ λαλήσει», ο «εγώ είμαι και κανένας άλλος» απέδειξε ότι, όσο εμείς θα του το επιτρέπουμε με τις φοβίες και τις αναστολές μας, θα παραμένει... «αυτός και κανένας άλλος».
 Δεν πέρασε ούτε βδομάδα, και στις 14.09.2012 στην Τελική Λίστα Υποψηφίων για το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, η υποψηφιότητα του κ. Στρίγκου είχε εξαφανισθεί.
 Δυστυχώς του το επιτρέψατε κ. Στρίγκο. 
Τόσο σοβαρό διακύβευμα είναι η προεδρία ενός ομίλου τένις, απέναντι στην ηθική και την αξιοπρέπεια; Έκτοτε σιωπήσατε, και είναι κατανοητό από την στιγμή που αποφασίσατε να μην συγκρουσθείτε.
 Όμως, κάποια στιγμή τα στόματα πρέπει να ανοίξουν. Δεν πάει άλλο.
Περιμέναμε, τουλάχιστον, από τον επικεφαλής της κίνησης, κ. Σερκεδάκη να έχει καταγγείλει ενυπόγραφα, τι ακριβώς συνέβη.
Ο κ. Σερκεδάκης ξέρει, ή όφειλε να ξέρει τι  έγινε, από την στιγμή που ο κ. Στρίγκος, έχοντας εκτεθεί στηρίζοντας την κίνησή  του, απέσυρε ξαφνικά την υποψηφιότητά του για το ΔΣ. 
Αλλά και αυτός αποφάσισε να σιωπήσει.
Όσο δικαίωμα έχετε όλοι σας, να πράττετε όπως νομίζετε, άλλο τόσο δικαίωμα έχουμε και εμείς στην κριτική των πράξεών σας. 
Όταν εσύ κ. Σερκεδάκη πας με τη αγιαστούρα, απέναντι σε έναν μαίτρ της διαπλοκής, της κομπίνας και του ψέματος, φοβάμαι ότι θα χρεωθείς στους γραφικούς. 
Πιστεύουμε ότι γίνεται κατανοητό ότι δεν αμφισβητούμε τις καλές σου προθέσεις, αλλά τις πρακτικές σου. 
Κύριε Σαρκεδάκη, αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται.

Αλλά ας επιστρέψουμε στην διαπλοκή.
Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας ο Λουκάς Τζανής, φαρμακοποιός το επάγγελμα. 
Το προφίλ του Τζανή, προσομοιάζει με αυτό του Ζαννιά. 
Πασοκογενείς και οι δύο, με διασυνδέσεις με μέλη του «βαθέως» ΠΑΣΟΚ, πρωτοπόροι στην κυβίστηση (κοινώς κωλοτούμπα) από την  παραμορφωμένη σοσιαλιστική ιδεολογία του κόμματος, πριν το ίδιο κυβιστήσει προς την νεοφιλελεύθερη ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας.
Χαρακτηριστικό για τον κ.Τζανή το παρακάτω αλίευμα-σχόλιο από το διαδίκτυο...... « ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, ζήτησε από τα στελέχη του να στηρίξουν στις εκλογες της 6ης Μαϊού τον μνημονιακό Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ΠΕΙΡΑΙΑ, τον Γρήγορη Νιώτη...
Απίστευτη κωλοτούμπα ενός δήμαρχου που εκλέχτηκε ως "αντιμνημονιακός" και "ανεξάρτητος" και σήμερα μετά από 2 χρόνια... κάνει προεκλογικό αγώνα για την εκλογή του Γρήγορη Νιώτη που ψήφισε με χέρια και πόδια ΟΛΑ τα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο, που εξαθλίωσαν την Ελληνική κοινωνία και τους πολίτες της Β΄ Πειραιά!» 

Στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει  κόντρα με την ΕΥΔΑΠ, που έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο.
Σαν αντιπερισπαστική κίνηση ο Δήμαρχος κ. Τζανής προωθεί την ιδέα του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου για δημιουργία πίστας αγώνων της Formula 1, και μάλιστα εντός κατοικημένης περιοχής....κάτι σαν το πριγκηπάτο του Μονακό! 
Τώρα, τι αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον μπορεί να έχει , μια πίστα αγώνων, αυτό..... η διαπλοκή το ξέρει.
Μια υπόθεση «φούσκα», ειδικά αυτή την εποχή, που η Ευρώπη της λιτότητας αποψιλώνεται από αγώνες της Formula 1.
Έγινε και σύσκεψη την Τρίτη 22-1-2013, στο Δημαρχείο Πειραιά στην οποία συμμετείχαν, ο δήμαρχος  Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Παπαθεοδώρου, ο πρώην Υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ο Βασίλης  Δεσποτόπουλος μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου του Μηχανοκίνητου αθλητισμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA, και άλλοι.
Ο Βασίλης Δεσποτόπουλος είναι ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, που συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο.
Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/278918/synelifthi-gia-hrei-o-proedros-tis-elpa-vasilis-despotopoylos#ixzz2M7IhTRUf
Έναι σύζυγος της Γιάννας  Δεσποτοπούλου που κατηγορείτε για σπατάλη στους αγώνες των Special Olympics, όπου βόλεψε το γιό της με αμοιβή 90.000 ε, αλλά και την νύφη της.
Η απορία για την συμμετοχή του κ. Σήφη Βαλυράκη στη σύσκεψη λύθηκε, όταν μάθαμε ότι ο έχων την ιδέα Αθανάσιος Παπαθεοδώρου, είναι αδελφός της γυναίκας του κ. Βαλυράκη.
Όπως βλέπετε,....όλοι μια οικογένεια είμαστε!
Η περιβόητη πίστα της Formula 1 που ο τόπος κατασκευής της έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, πέρασε πριν χρόνια και από τον τόπο καταγωγής του Ζαννιά, τον Ορχομενό, όπου ερωτοτροπούσε για το κατασκευαστικό κομμάτι της πίτας......της πίστας.
Ο Ζαννιάς προσβλέπει πάντα σε οικονομικά οφέλη, από την συμμετοχή του στο κατασκευαστκό μέρος του project, όποτε αυτό προκύψει. 
Πολύ περισσότερο τώρα, που το εγχείρημα είναι στα χέρια φίλων και συντρόφων.
Έτσι λοιπόν, ο Ζαννιάς, όταν διάβασε το κείμενο του προέδρου του Ο.Α.Κερατσινίου.....γυάλισε το μάτι του. 
Πήρε τον φίλο δήμαρχο Λουκά, και σε «ελεύθερη μετάφραση», θα του είπε. «Λουκά, έχω εκλογές, και αυτός ο δικός σου που του παραχωρείς τα γήπεδα, βγάζει γλώσσα.....για τακτοποιησέτονε». 
Και ο φίλος Λουκάς θα πήρε τον Πρόεδρο και....... «Παρασκευά, αγόρι μου, ίσως δεν γνωρίζεις ότι ο Ζαννιάς είναι φίλος μου, όμως γνωρίζεις ότι τα γηπεδάκια, στα παραχωρώ εγώ, γι’αυτό κόψε τις μαλακίες και συμμορφώσου» 
Και ο κος Στρίγκος «συνεμορφώθη με τας υποδείξεις»,....... και απέσυρε την υποψηφιότητα.
Που πας ρε Καραμήτρο,....ο άνθρωπος  έχει αποφοιτήσει με άριστα από την Μεγάλη Σχολή της Διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ.

No comments: