Thursday, March 14, 2013

Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η αρνητική του ψήφος στη διαδικασία άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη. Ο κ. Ιωαννίδης έκανε μια δήλωση που δείχνει ότι απλώς δεν θέλει να ζητήσει συγγνώμη όπως έκανε ο Γιάννης Καράμπελας ή να υπερασπιστεί την άποψή του όπως έκανε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο υφυπουργός, μετά την αποδοκιμασία του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, διάλεξε τον τρίτο δρόμο, αυτόν του αυτοεξευτελισμού, δηλώνοντας ότι ψήφισε ''όχι'' εκ παραδρομής, ενώ ήθελε να ψηφίσει ''ναι''.

Δηλαδή, σε μια διαδικασία τόσο καθαρή που ο κάθε βουλευτής καλείται να ψηφίσει ''ναι'' ή ''όχι'' επί ενός και μόνον ερωτήματος απλού και σαφέστατου, το λάθος εκ παραδρομής ανακαλύπτεται εκείνη την ώρα και όχι μερικές ώρες αργότερα.

Τα υπόλοιπα είναι απλώς, άλλα λόγια να... αγαπιόμαστε.

Πηγή: Γιάννης Ιωαννίδης: «Κατά λάθος ψήφισα ''όχι'' για τον Κασιδιάρη» | iefimerida.gr
http://www.iefimerida.gr/node/94847#ixzz2NSEjByKu

Μόνο ένας ξεφτίλας θα αντιδρούσε με αυτό τον τρόπο !
Και περιμένουμε από αυτόν τον ξεφτίλα να κάνει έλεγχο στον άλλο ξεφτίλα της ΕΦΟΑ.
Αλλά όλοι αυτοί βρίσκουν και κάνουν, γιατί απλά είναι εκλεγμένοι από άλλους ξεφτίλες.


Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μας πετάνε ένα «ισόβια ο Παπαγεωργόπουλος» σαν τροφή σε καθυστερημένους τηλεμαλάκες.
Ρε έβγαλε ένα σκασμό λεφτά ο φτερωτός και σε 6-7 χρόνια το πολύ θα είναι έξω. Ποιος ελεύθερος εργαζόμενος βγάζει 51 εκατομμύρια ευρώ σε 6 χρόνια; Βάλτε κι εμάς φυλακή για 6 χρόνια κι ύστερα δώστε μας 51 εκατομμύρια. Μια χαρά είναι. Άντε ρε σιχαμένοι. Κύκλωμα. Τοκογλύφοι. Κλέφτες. Απατεώνες.

Πηγή: 
http://kartesios.com/?p=115436

No comments: