Sunday, November 4, 2012

Εξυγίανση τώρα.......

Γ. Στουρνάρας: Προτεραιότητα η φοροδιαφυγή μετά τα μέτρα.
Με την υπόθεση Βαξεβάνη και τη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα ασχολούνται σε εκτενές ρεπορτάζ οι Financial Times. Ο Έλληνας δημοσιογράφος λέει ότι πηγή σε υψηλόβαθμη θέση επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της φερόμενης λίστας Λαγκάρντ που παρέδωσε στο Hot Doc «αναγνώστης του περιοδικού». Προσθέτει ότι κάποιοι από τους αναφερόμενους στη λίστα έδωσαν πειστικές εξηγήσεις για την κατοχή λογαριασμού στην Ελβετία, άλλοι τον παρακάλεσαν να μην τη δημοσιεύσει.
................................................................

Ο κ. Βαξεβάνης παραχωρεί συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα λέγοντας ότι η Ελλάδα κυβερνάται από μία «διεφθαρμένη κλίκα» πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων. Κάνει λόγο για κρίση δημοκρατίας με τη λογοκρισία του Τύπου στο επίκεντρό της. Σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ σχολιάζει ότι τα ξένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία και προέβαλαν πολύ την υπόθεσή του, έχουν αναλάβει πάλι το ρόλο ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών που είχαν και κατά την περίοδο της επταετίας.


Αυτός ο ατσάλινος τοίχος της  «διεφθαρμένης κλίκας» πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων ....... ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΊ ΝΑ ΠΈΣΕΙ.

Μέχρι τώρα ο Ιωαννίδης και οι πρώην του, αυτό το σύστημα της μαφίας και της αναξιοκρατίας,ΤΟ  κρατούσαν και δεν άφηναν να πέσει κανένας ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ της ρεμούλας,της απάτης ,της εκμηδένισης του αθλητισμού.
Μόνο που ήρθε η ώρα γι αυτά τ αποβράσματα!
Όχι βέβαια γιατί θ αλλάξουν νοοτροπία και αντίληψη της εξουσίας.
Οι άνθρωποι του υπονόμου δεν αλλάζουν.
Απλώς  πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ στην τροικα που θα πετάξει ότι με τόση απάτη κρατούσαν .
Ήρθε  η ώρα σου κ Ζαννιά !
Η απάντηση που έδωσες του Ιωαννίδη γι α ν  ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην Σακοράφα δεν λέει τίποτα σ αυτά που ΤΟΝ ερώτησε.
Περίμενε!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Γεωργιάδης Αντώνης

No comments: