Thursday, November 22, 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ...(γλώσσα λανθάνουσα)


Το Νούμερο 1976...εμφανίζεται αρκετά δραστήριο τον τελευταίο καιρό... (για τους άσχετους)!
Βλέπετε άνοιξε το κουτί της Πανδώρας...και πρέπει επειγόντως να δείξει ότι κάτι κάνει...ότι δεν έκρυψε τυχαία τα χρήματα στην Ελβετία....ότι δεν είναι παντελώς άχρηστος...ότι δεν είναι ένα μηδενικό!
Σε ένα κείμενο στο επίσημο site της πλάκας, με τίτλο ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, όπου δεσπόζει το πορτρέτο του (πού’σε Τσαουσέσκου), διαβάζουμε ένα από τα γνωστά πανομοιότυπα  υποκριτικά ορνιθοσκαλίσματά του.
Εμφανίζει τα προσωπικά του κέρδη και τα κέρδη των κολλητών του...σαν κέρδη του ελληνικού τένις...(υπάρχουν και τέτοια) ...και αρχίζει και τελειώνει με τα γνωστά ‘γλυψίματα’!
Το θέμα είναι σε ποιούς απευθύνεται....ποιούς εκπροσωπεί....και ποιούς ευχαριστεί.
-Απευθύνεται στους άσχετους της εξουσίας που διαπλέκεται και σε κάθε λογής νέο και ανυποψίαστο φίλο του τένις.
-Εκπροσωπεί τις διορισμένες απο τον ίδιο γλάστρες του ΔΣ και την βιολογική του οικογένεια (γιατί η τενιστική οικογένεια  που νομίζει ότι εκπροσωπεί τον έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι).
-Και ευχαριστεί εκτός από τις γλάστρες...τον επιχειρηματία φίλο του...που του έκανε την ‘χάρη’ να φιλοξενήσει τα τουρνουά στις ξενοδοχειακές του εγκαταστάσεις...αποκομίζοντας ίσως...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ από την ‘μπίζνα’...
Δεν απευθύνεται σε αυτούς που τον γνωρίζουν καλά...που είναι η πραγματική οικογένεια του ελληνικού τένις, που ούτε κατά διάνοια εκπροσωπεί και φυσικά που ποτέ του δεν μπήκε στον κόπο να ευχαριστήσει. 
Δεν απευθύνεται σε όλους αυτούς που συντηρούν ότι έχει απομείνει στο ελληνικό τένις και που ο ίδιος πολεμά και διασύρει κατ’εξακολούθηση, ενώ ταυτόχρονα ζεί πλουσιοπάροχα από την λεηλασία του.
Το αυτονόητο για μια ομοσπονδία που είναι να σέβεται το άθλημα και κυρίως το πιό ζωντανό κύτταρό του που είναι ο αθλητής και να διοργανώνει διεθνή τουρνουά στην χώρα μας, δεν αποτελεί κανένα κατόρθωμα ...Νούμερο 1976 για να πανηγυρίζεις!
Τώρα κατάλαβες (μετά από δεκαετίες) τα αυτονόητα...Νούμερο 1976;
Μόνο που και τώρα ακόμη συνεχίζεις να προκαλείς με την υποκρισία σου... Νούμερο 1976!
Είναι επιτακτικό καθήκον αυτές οι διοργανώσεις...να γίνονται πρωτίστως και αποκλειστικά για το συμφέρον των ελλήνων αθλητών και κατ’επέκταση του αθλήματος και όχι να αποτελούν ΄μπίζνα’ για τους φίλους σου επιχειρηματίες και ψηφοθηρία για σένα...Νούμερο 1976!
Στα απόνερα της ‘μπίζνας’...σίγουρα υπάρχουν κάποια βαθμολογικά και μόνο οφέλη για τους έλληνες αθλητές...ΑΛΛΑ...
Αναρωτήθηκες ποτέ ρε Νούμερο 1976, πόσο κόστισε στις οικογένειες των ελλήνων αθλητών και αθλητριών η συμμετοχή τους σε αυτά τα τουρνουά της Κρήτης;
Αναρωτήθηκες ποτέ ρε Νούμερο 1976, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελάχιστων ελλήνων αθλητών και αθλητριών που συνεχίζουν να παίζουν αξιόλογο τένις,δεν έχουν καμμία σχέση με την Κρήτη και συνεπώς έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΟΔΑ για την εκεί συμμετοχή τους;
Αναρωτήθηκες ποτέ ρε Νούμερο 1976, ότι η συμμετοχή τους στην Κρήτη δεν διαφέρει οικονομικά από την συμμετοχή τους στην Τουρκία (η οποία διοργανώνει περισσότερα από 100 διεθνή τουρνουά τον χρόνο σε άνδρες και γυναίκες) και όχι 0 έως15 τουρνουά  στην καλύτερη (προεκλογική περίοδο) των περιπτώσεων;
Και φυσικά δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα με την υπέροχη Κρήτη η οποιοδήποτε άλλο μέρος της επικράτειας εάν την ίδια χρονιά υπήρχαν πολυπληθείς διεθνείς διοργανώσεις και με κύριο κρητήριο το συμφέρον και μόνο των ελλήνων και ελληνίδων αθλητριών, δηλαδή του ελληνικού τένις.
Πέρασε ποτέ άραγε από το αρρωστημένο μυαλό σου να εξασφαλίσεις τουλάχιστον την φιλοξενία στους ελάχιστους έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που με περισσό θράσος δηλώνεις ότι σέβεσαι, όταν για δεκαετίες τους στέλνεις στα 4 σημεία του ορίζοντα μέσα στην ίδια τους την χώρα, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε;
Αντί να ντρέπεσαι που εξολόθρευσες και συνεχίζεις να εξολοθρεύεις τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες, αντί να ντρέπεσαι που διέλυσες το ελληνικό τένις, εμφανίζεσαι σαν να ανακάλυψες την Αμερική, με την αυτονόητη διοργάνωση διεθνών τουρνουά που είναι υποχρέωσή σου!

Νούμερο 1976...Σταμάτα να προκαλείς τον κόσμο του ελληνικού τένις...
Σταμάτα να λεηλατείς το ελληνικό τένις...
Σταμάτα να λεηλατείς την νοημοσύνη μας...
Παραιτήσου ...
Είσαι επικίνδυνος!

Νούμερο 1976...ήσουν, είσαι και θα είσαι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ για το ελληνικό τένις...

Όσο για το Νούμερο 1976 της λίστας και όχι μόνο, ευχόμαστε να σε οδηγήσει το συντομότερο, εκεί που σου αξίζει, παρέα με τον φίλο σου τον Άκη, για να ξεβρωμίσει επιτέλους η χώρα, από όλα τα Νούμερα που την οδήγησαν στην καταστροφή!

No comments: