Wednesday, November 21, 2012

ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ....ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

Τα μάθατε υποθέτω......έχουμε Εθνική Ομάδα στο τέννις, και μάλιστα αποτελείται απο 30  αθλητες και αθλήτριες. 
Το πληροφορηθήκαμε από το Δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν από κοινού ο Ζαννιάς και το Ωνάσειο.
Μετά την οικονομική στήριξη στους αθλητές του, 
την πρόσληψη Ομοσπονδιακού προπονητού, 
την δημιουργία του Ομοσπονδιακού Προπονητικού Κέντρου, 
την κάλυψη των αθλητών απο γυμναστή και φυσιοθεραπευτή.....
και άλλα τέτοια, ο Ζαννιάς αποφάσισε να ανεβάσει το επίπεδο των παροχών προς τους αθλητές καλύπτοντάς τους .....καρδιολογικώς! 
Μη γελάτε....το κόστος της χορηγίας είναι μεγάλο, αφού να φαντασθείτε οι  εξετάσεις, ακόμη και για έναν ανασφάλιστο στοιχίζουν 50 ευρώ, όπως μας πληροφορεί το Ωνάσειο μέσω του διαδικτυου.
Μιά παρόμοια προσφορά του γιατρού και παράγοντα του τέννις κ. Πατσουράκου, δεν είχε τύχη τέτοιας δημοσιότητας.
Αλλά ....άλλο το κύρος του Ωνασείου.
Μέσα στη δύνη των χαλεπών αυτών καιρών, όπου η κλεψύθρα της ατιμωρησίας τελειώνει, με κουτιά να ανοίγουν και να βγαίνουν λίστες, όπως το κουτί της Πανδώρας,την περιέργεια βουλευτού να κάνει ερωτήσεις για ένα ψωροεκατομμύριο, όπως της κας Σακοράφα, την επιμονή θεσμικών οργάνων να ζητούν ελέγχους, όπως του Επιθεωριτού Δημόσιας Διοίκησης κου Ρακιντζή, την εμμονή της «πτωχής πλην τίμιας αντιπολίτευσης» να καταγγέλει παρανομίες και σκάνδαλα, κάποιους αμετανόητους, παρά την προσπάθεια συγκάλυψης, να φέρνουν στο φως τα χρέη της Ομοσπονδίας ύψους 2.000.000 ευρώ.....η βοήθεια και η  στήριξη των φίλων είναι απαραίτητη .
Όταν ο Ζαννιάς ευχαριστεί  τον Πρόεδρο του Ωνασείου  κ. Ιωάννη Λεκάκη, και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Μουτσόπουλο, δεν τους ευχαριστεί «για την ευγενική τους χορηγία στο άθλημα του τένις», αλλά για την στήριξη που του παρέχουν. 
Εξάλλου .....οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται.
Ποίοι όμως είναι οι φίλοι;
Μπήκαμε «τσάρκα» στο διαδίκτυο να ψαρέψουμε. 
Άτιμη τεχνολογία.
Το αποτέλέσματα ήταν......να διευρυνθεί ο κύκλος των «εντιμότατων» φίλων του.
 Διαβάστε.

Τα κατορθώματα της Νέας Διοίκησης στο Ωνάσειο
21 ΙΟΥΛ 2011
Καταγγελία
Στις 8 Ιουνίου 2011 σύμφωνα με το ΦΕΚ Αρ. φύλλου 171 ΔΥ1δ/144270 διορίζεται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου από τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο, με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Ι. Λεκκάκης, Αντιπρόεδρος Ι. Παρασκευαίδης και Τακτικά Μέλη: Γ. Μουτσόπουλος, Π. Φουντεδάκη, Ν. Αναστασίου, Γ. Ανδρουλάκης, και Ι. Ιωαννίδης ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Ωνάση.

Στη 2η Συνεδρίασή του το Δ.Σ. στα τέλη Ιουνίου, αποφάσισαν τη μη ανανέωση της σύμβασης του Γ. Διευθυντή κ. Ε. Περράκη η οποία έληγε 30/6/2011. Ενώ όλοι μας περιμέναμε την προκήρυξη της θέσεως και την επιλογή του νέου Γ.Δ. με έκπληξη διαπιστώσαμε το απίστευτο που ξεπερνά σε προκλητικότητα πολλά από αυτά που έχουν συμβεί έως σήμερα σε αυτή τη χώρα.

Την 1η Ιουλίου 2011 η αρμόδια υπηρεσία του Ωνασείου ανήγγειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας Καλλιθέας την πρόσληψη του κ. Γ. Μουτσόπουλου «Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου» στη θέση του Γ.Δ. με μηνιαίο μισθό περίπου 8.000 ευρώ. Την επομένη ενημερώθηκε και το ταμείο ασφάλισης που χορηγεί τη σύνταξη στον κ. Γ. Μουτσόπουλο για να προβεί στη παρακράτηση που προβλέπει ο νόμος, (ο κ. Γ. Μουτσόπουλος είναι 70 ετών συνταξιούχος του ελληνικού δημοσίου με 2.000 ευρώ σύνταξη). Στις 10 Ιουλίου 2011 προκηρύσσεται από το Διοικητικό Συμβούλιο (τον κ. Μουτσόπουλο και τους λοιπούς) η θέση του Γενικού Διευθυντή για την οποία ήδη έχει προσληφθεί από 1η Ιουλίου 2011 ο κ. Γ. Μουτσόπουλος. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011. Η τριμελής «στημένη» επιτροπή που θα κληθεί να συνεδριάσει τις επόμενες μέρες έχει ήδη πάρει εντολή για τον κ. Μουτσόπουλο. Το Δ.Σ. θα συνεδριάσει την 26η Ιουλίου όπου «ο κ. Γ. Μουτσόπουλος & οι λοιποί» και τυπικά θα επικυρώσουν την πρόσληψη που ήδη έχουν κάνει. Στον Ιδρυτικό Νόμο του Ω.Κ.Κ. προβλέπεται ρητά, ότι, κανένα μέλος του Δ.Σ. τακτικό ή αναπληρωματικό δεν μπορεί να έχει έμμισθη σχέση με το Ωνάσειο. Επίσης για να λάβει κάποιο μέλος του Δ.Σ., θέση, η οποία θα αποφέρει χρηματική αποζημίωση πρέπει πρώτα να έχει υποβάλει την παραίτησή του στον Υπουργό Υγείας με τη νόμιμη διαδικασία δηλαδή επίσημη κοινοποίηση με αρ. πρωτ. & απόφαση αποδοχής παραίτησης από το Υπουργό. Αλήθεια ο Υπουργός κ. Λοβέρδος & o Γ. Γραμματέας κ. Πολύζος είναι γνώστες;

Θα παρακαλούσαμε όλους εσάς τους δημοσίους λειτουργούς που ενδιαφέρεστε για το δημόσιο συμφέρ
oν να το διερευνήσετε δημοσιογραφικά - δεοντολογικά το νέο σκάνδαλο και να ευαισθητοποιήσετε  κάθε αρμόδιο και τυπικά-νομικά υπεύθυνο φορέα προς διερεύνηση, επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης κλπ καθώς και εμείς προσπαθήσαμε να γνωστοποιήσουμε το θέμα στον κ. Α. Λοβέρδο Υπουργό Υγείας χωρίς καμία απάντηση. Εάν κάποιοι συνεχίσουν να κάνουν πως δεν κατάλαβαν τη έγινε, θα στείλουμε άμεσα στις εφημερίδες αντίγραφα των πρακτικών του Δ.Σ. τα αρχικά και τα αλλοιωμένα-τροποποιημένα με συστημένα φωτοαντίγραφα ίσως και σε κάποιον εισαγγελέα για να ασχοληθεί εκτεταμένα με το θέμα.

Φτάνει πια ο διασυρμός του Ωνασείου,

Αγανακτισμένοι & όχι διεφθαρμένοι εργαζόμενοι του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου 


Δηλαδή, ρε Ζαννιά, εσύ το έχεις σε κακό να συνεργασθείς με άνθρωπο που δεν έχει κατηγορηθεί για παραβατικές ενέργειες;

Τελικά Μεγάλε, ή τ’όχεις στο DNA σου ή....... «έξις, δευτέρα φύση»
Δεν εξηγείται αλλιώς.

No comments: