Thursday, November 8, 2012

ΚΑΙ ...τον Καπράλο πούλησε ο Ζαννιάς?

ΕΟΕ, Μανώλης Κατσιαδάκης, οι αντιπρόεδροι Παύλος Κανελλάκης και Σάκης Βασιλειάδης, τα μέλη Δημήτρης Διαθεσόπουλος, Γιάνης Καρράς, Σπύρος Ζαννιάς, Πέτρος Συναδινός και Δημήτρης Χατζημιχάλης.

Για τους ανθρώπους που παρακολουθούν τον αθλητισμό ,αντιλαμβάνονται ότι ο δικός μας Ζαννιάς ΠΑΛΙ  πούλησε τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του που τον έσωζαν στις  μ..... ς που έκανε στην παρουσία του στην ΕΟΕ.
Βλέποντας τον στο πάνελ αναρωτιόμαστε εάν οι συνάδελφοι του ,που παρουσίασαν την οικονομική δυσπραγία στον αθλητικό χώρο ΞΕΡΟΥΝ ότι τα εκατομμύρια που πήρε στην πολυετή παρουσία του στο άθλημα το μόνο που έκανε ήταν να στέλνει με την AFEA μέσα και έξω τις αθλητικές τσάντες για ταξίδια.
Εκτός και εάν εμείς δεν είδαμε τους πρωταθλητές μας στους Ολυμπιακούς αγώνες να συμμετέχουν και τους έβλεπαν ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.
...................................
Εμείς σαν Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και σαν Αθλητικές Ομοσπονδίες, νιώθουμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στη νεολαία μας, στα παιδιά μας και απέναντι στους αθλητές, αλλά και στους μελλοντικούς αθλητές. Έρχονται νέα παιδιά στις Ομοσπονδίες και τα σωματεία και δεν ξέρουμε τι μπορούμε να τους πούμε, γιατί δεν ξέρουμε την αυριανή ημέρα. Θα υπάρχουν κάποιοι χώροι άθλησης, θα υπάρχουν κάποιοι προπονητές; Δεν μπορούμε να τους απαντήσουμε.

Διαβάζοντας το κείμενο του ΣΚΑι αναρωτιόμαστε σήμερα που γιορτάζει ο πρωταθλητής του, Μιχάλης Σακελαρίδης ,έχει πάρει ένα τηλέφωνο να ευχηθεί.?
Εαν σκέφτεται αυτό το ταλέντο που έχει το άθλημα ,να κάνει αγώνα να πάρει λεφτά και να τα δώσει στο ταλαντούχο αθλητή του 
ΜΟΝΟ υποστηρίζοντας τους αθλητές του  θα βγάλει από την λάσπη της ανυποληψίας το άθλημα του.
Εχετει δώσει χρήματα κ Ζαννιά στους συλλόγους σας  και δεν το ξέρουμε?
Εχετει δώσει χρήματα κ Ζαννιά  στις ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις και δεν το ξέρουμε?
Εχετει δώσει χρήματα κ Ζαννιά  για την προπόνηση των πρωταθλητών σας?
Εχετει δώσει χρήματα κ Ζαννιά για την προπόνηση στο εξωτερικό των πρωταθλητών σας

Το να παρουσιάζεστε σ ένα πάνελ και να μην βγάζετε λέξη αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ γιατί συμβαίνει....
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ? 
Ότι είμαι Ο

No comments: