Thursday, November 29, 2012

ΖΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ


Δεν είναι και ότι καλύτερο, για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, να βρίσκεται στη Λίστα Lagarde, ενώ κατηγορείται, εδώ και αρκετά χρόνια για κακοδιαχείριση στα οικονομικά της Ομοσπονδίας. Μια λίστα με Έλληνες καταθέτες στην Ελβετική Τράπεζα HSBC,  έρχεται σαν «ύποπτη παραφωνία», απέναντι στην φτώχεια και στην ανεργία χιλιάδων πολιτών, και στην ουσιαστική χρεωκοπία του Ελληνικού κράτους.
Η Λίστα Lagarde , έχει το εξής παράδοξο. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το «τεκμήριο της αθωότητας». Δηλαδή, όποιος κατηγορείτο για κάτι, θεωρείτο αθώος, μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του.  Στην περίπτωση της Λίστας Lagarde, οι όροι άλλαξαν. Υπάρχει πλέον το «τεκμήριο της ενοχής», που παραμένει, μέχρι την απόδειξη της αθωότητας. Δυστυχώς, για όσους βρίσκονται στη λίστα, η αθώωση και η δικαίωση θα έλθει μόνο μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ.
Έτσι, μια απρόβλεπτη εξέλιξη, σαν την εμφάνιση της Λίστας Lagarde, πιθανόν να γίνει η αιτία για έλεγχο στα οικονομικά του Ζαννιά, κάτι που, επιμελώς διαπλεκόμενος όλα αυτά τα χρόνια, είχε κατορθώσει να αποφύγει.
Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί άμεσα. Φρόντισε γι’ αυτό. έμμεσα, επικαλούμενος «κυβερνητικές πηγές», ένας εκ των «εντιμότατων φίλων» του. Διαβάστε.

«ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ»
«........Ανάμεσα στα ονόματα που καταγράφονται στην λίστα είναι και εκείνο του κ. Σπύρου Ζαννιά, του ισχυρού άνδρα του τένις (προέδρου της ΕΦΟΑ), προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Φλόγας και μέλους της ΕΟΕ. Με την διαφορά ότι αναφέρεται με  την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ της Ολυμπιακής! 
........Όπως εξήγησε στην «Άποψη» άνθρωπος από το στενό του περιβάλλον, η έξοδος χρημάτων έγινε περίπου πριν από… 20 χρόνια περίπου!
 
«
Όταν περίμενε την γέννηση της κόρης του είχε προχωρήσει στην αγορά οικοσκευών για το σπίτι του από το εξωτερικό. Ήταν ύψους μερικών εκατομμυρίων δραχμών!» σημειώνει χαρακτηριστικά θυμίζοντας παράλληλα πως εκείνη την περίοδο το κόστος στο εξωτερικό ήταν κατά πολύ μικρότερο από τις τιμές που επικρατούσαν στην Ελλάδα. 
Ο ίδιος ο κ. Ζαννιάς αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο παραπέμποντας την υπόθεση πλέον στους δικηγόρους του.»
 


Πηγήhttp://www.iapopsi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=15563:lista-lagkarnt-mazi-me-ta-jera-kaigontai-kai-ta-xlora&Itemid=7

Αν δεν καταλάβατε......χλωρός είναι ο Ζαννιάς.
 Είναι εμφανής η προσπάθεια αποπροσανατολισμού προς το απώτερο παρελθόν,......γιατί το παρόν, «καίει».
 Πόσοι από εσάς που διαβάσατε την αιτιολογία δεν θα χαμογελάσατε με νόημα; Οικοσκευές κε Ζαννιά αγοράζουμε όταν το παντρεύομαι το κορίτσι,....όχι όταν γεννιέται.
Αν ήμουνα ....ΣΔΟΕ, από αυτό και μόνο, δίπλα στο όνομα του Ζαννιά στη Λίστα  Lagarde, θα σημείωνα.......ΥΠΟΠΤΟΣ, ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
Πληροφορίες, που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, λένε ότι το ΣΔΟΕ δεν χρειάζεται να ανοίξει νέο φάκελλο για τον Ζαννιά
Παρ’ ολίγο να ξεχάσουμε τον «εντιμότατο φίλο». Η ιστοσελίδα www.iapopsi.gr, όπως και η εφημερίδα «Άποψη», που τώρα έχει κλείσει.....λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας, ανήκει στο γνωστό και μη εξαιρετέο κο Βίκτωρα Μητρόπουλο. 
Θυμηθείτε τα futures της ΕΦΟΑ στο  «Thalassa Club» του κου Μητρόπουλου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τώρα , γιατί ανήκει στην κατηγορία των «εντιμότατων» δεν έχετε παρά  να πληκτρολογήσετε το όνομά του στο  Google. Θα μάθετε πολλά.

No comments: