Tuesday, July 31, 2012

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ: www.All-Tennis.gr


Αγαπητοί φίλοι,

Ο αθλητισμός στην χώρα μας περνάει μέσα από τους συλλόγους. Πιστεύω ακράδαντα, ότι δεν θα πετύχουμε τίποτα, αν δεν υπάρξουν μεταξύ μας συνεργασίες.

Είμαστε μία παράμετρος του χώρου με καλές προθέσεις, αλλά περιορισμένες δυνατότητες, κυρίως οικονομικές. Οι σύλλογοι σπάνια έχουν Γραμματεία, ακόμα σπανιότερα Γραφείο τύπου, Διαφημιστή ή Site και είναι καταδικασμένοι να μην έχουν βήμα να ενημερώνουν για τις δραστηριότητες τους.

Ένα από τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχω εντοπίσει στην θητεία μου στον χώρο, είναι η προβληματική επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων. Αυτό είναι αποτέλεσμα του μικρού μεγέθους της κάθε προσπάθειας.

Αποφάσισα να υλοποιήσω ένα ενημερωτικό Site , όπου θα έχουμε όλοι μας βήμα. Θα μπορείτε να στέλνετε σημειώματα για τα προγράμματα σας, τι σχέδια έχετε, ποιους αθλητές προπονείτε, αν έχετε κενή θέση σε κάποια groups, κόστη, camps, τμήματα U10, τμήματα ενηλίκων. Γενικά οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει την προσπάθεια σας.

Αυτό που θα είναι καλό για σας, θα είναι άλλο τόσο καλό για τις οικογένειες των αθλητών, όπου χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουν μέσα σε πολλά sites, κάπου θα βρίσκουν συγκεντρωμένη την ενημέρωση που θέλουν. Όπου χρειάζεται, θα έχουν εύκολη μετάβαση στην πηγή της πληροφορίας με άμεσα links. Εκτός από τα δικά σας «δελτία τύπου», θα βρίσκουν το πρόγραμμα των τουρνουά, τις δραστηριότητες των προπονητών και των clubs, καθώς και άλλα σχετικά με το αντικείμενο θέματα.

Εννοείται, ότι αυτά είναι χωρίς κόστος για κανένα από εσάς.

Κάθε κείμενό σας θα μας γνωστοποιείται:

·       μέσω του site στην επιλογή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ή
·       με e-mail στο info@all-tennis.gr

Εύχομαι καλή επιτυχία στο εγχείρημά μας. Για κάθε απορία μπορείτε να με ρωτήσετε και προσωπικά. Παράκληση, μη ξεχάσετε να ενημερώσετε για την προσπάθεια τους προπονητές και τους γονείς του περιβάλλοντος σας.

 Φιλικά,
Κώστας Κουτσάφτης

No comments: