Sunday, July 1, 2012

ΠΡΟΣ: Δ.Σ. Η’ ΕΝΩΣΗΣ


ΠΡΟΣ: Δ.Σ. Η’ ΕΝΩΣΗΣ
Κοινοποίηση: Σύλλογοι μέλη Η’ Ένωσης

Κύριοι,

Στις 30 Μαΐου με επιστολή μου διαμαρτυρήθηκα, για τον τρόπο που μοιράσατε μεταξύ σας τις έδρες διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η συνήθης αγένεια σας σε συνδυασμό με την αδιαφορία σας, για μία ακόμα φορά δεν σας επέτρεψε να απαντήσετε επισήμως, δίνοντας τις απαιτούμενες εξηγήσεις για την προχειρότητά σας. Μπορώ να αριθμήσω ατελείωτες αναπάντητες επιστολές δικές μου και άλλων γονέων ή παραγόντων του τένις. Ντροπή σας.

Η Ένωση μας παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και πλήρους αδράνειας. Σε όποιον ζητηθεί να σχολιάσει την διοίκηση σας (και σας προτρέπω να το κάνετε οι ίδιοι), απλά θα σας πει «η Η’ Ένωση δεν υπάρχει πλέον». Αν διαβάσετε το Καταστατικό μας, θα βρείτε τους σκοπούς της σύστασης των Ενώσεων και θα καταλάβετε πόσο απελπιστικά είστε εκτός προδιαγραφών.

Αυτό που πρέπει να μπει επιτέλους στο μυαλό σας, είναι ότι αναλάβατε να στηρίξετε το μέλλον ΠΑΙΔΙΩΝ-αθλητών. Εσείς το επιδιώξατε, δεν γίνατε Δ.Σ. με το ζόρι. Η αδιαφορία που επιδεικνύετε για το λειτούργημα σας, είναι ασέβεια προς τα παιδιά μας και είναι βαρύτατη η ευθύνη σας.

Το πλαδαρό σας Δ.Σ. πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε ενεργοποίηση. Αν δεν γνωρίζει ή είναι ανίκανο, που αυτή την εικόνα δείχνετε, να κάνετε στην άκρη και να δώσετε στα παιδάκια τις ευκαιρίες που δικαιούνται. Χρειάζονται ανθρώπους με ενδιαφέρον, όχι φαντάσματα που δεν πατάνε καν στα αδιανόητα σπάνια συμβούλια.

Κλείνω την επιστολή, επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να ντρέπεστε για την απόδοση σας.


Κώστας Κουτσάφτης
Πρόεδρος Α.Σ. ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Υ.Γ.: Από τα πιο πάνω, εξαιρείται βεβαίως ο Αντιπρόεδρος Στ. Παναγόπουλος, που η προσφορά του στον αθλητισμό είναι διαρκής και τεράστια.

No comments: