Saturday, February 4, 2012

Μεγάλο τουρνουά στο ΟΑΚΑ

03.02.12
Image Ένα τουρνουά στην κυριολεξία για όλους, διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ, από τις 17 έως τις 27 Φεβρουαρίου καλώντας όλους τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν σε μια πραγματική γιορτή του τένις.

Ζωή στις ξεχασμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού κέντρου αντισφαίρισης αναμένεται να δώσει το μεγάλο Όπεν τουρνουά που θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, συνεχίζοντας την έντονη αγωνιστική του δραστηριότητα με ένα τουρνουά που αναμένεται να προσελκύσει τους καλύτερους τενίστες της Αθήνας και όχι μόνο.

Η σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ από τις 17 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2012 και θα έχει το γνωστό format των Όπεν τουρνουά, με τη διαφορά ότι θα υπάρχει αγωνιστική κατηγορία Juniors με απλό, διπλό και μικτό αλλά και αγωνιστική Ανδρών/Γυναικών, παράλληλα με αυτή των γνωστών κατηγοριών των ενηλίκων (30-39, 40-49, 50-59 κλπ).

Το τουρνουά των juniors που θα διεξαχθεί 17-21 Φεβρουαρίου, θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες juniors να προετοιμαστούν ενόψει των επίσημων διοργανώσεων που θα ακολουθήσουν.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ο Ο.Α. Αγίας Παρασκευής διοργανώνει επίσκεψη δημοτικών σχολείων στο ΟΑΚΑ με σκοπό τη γνωριμία με το τένις και τη διάδοση του αθλήματός, όπου τα παιδιά θα μπορούν να προπονηθούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ένα από τα πιο δημοφιλή και σημαντικά Ολυμπιακά αθλήματα, έχοντας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και στο τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210.6540511 και 6977.400436 καθώς και στο www.tennisagiaparskevi.gr/ και info@tennisagiaparaskevi.gr

Δηλώσεις συμμετοχής Juniors: έως Τρίτη 14/02
Δηλώσεις συμμετοχής ενήλικες-βετεράνοι: έως Πέμπτη 16/02

Xορηγός της διοργάνωσης η εταιρία HEAD (Αφοί Ιωνάς)
http://tennis24.gr/content/view/9988/84/lang,el/

No comments: