Sunday, February 5, 2012

Ο υποκριτής πρόεδρος της ΕΦΟΑ.....τι έκανε για να ΜΗΝ έχει αυτό το αποτέλεσμα?

FED CUP: Πικρό φινάλε PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος 2012 20:56
Η ελληνική ομάδα έχασε με 2-1 το θρίλερ με το Λουξεμβούργο και υποβιβάστηκε στην 2η κατηγορία του Φεντ Καπ (Ευρωαφρικάνικη Ζώνη), οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στην πόλη Εϊλάτ του Ισραήλ. Η συνάντηση-πλέι οφ κρίθηκε στο τάι-μπρέικ του διπλού το οποίο το Λουξεμβούργο κέρδισε με 10-8!

Στο πρώτο παιχνίδι του απλού η Αγνή Στεφάνου ηττήθηκε από την Κλοντίν Σολ με 6-4, 6-2. Στο δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στην Δέσποινα Παπαμιχαήλ και την 36χρονη Αν Κρέμερ, έγινε μεγάλη μάχη. Η Παπαμιχαήλ αν και είχε από την αρχή το πάνω χέρι, έχασε το πρώτο σετ με 7-5. Δεν έκανε το ίδιο λάθος στο δεύτερο το οποίο κέρδισε με 6-4. Στο τελικό σετ προηγήθηκε 4-2 αλλά δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμα (4-4). Στο φινάλε όμως φάνηκε δυνατή και έφτασε στην επικράτηση με 7-5.
Στο διπλό, η Παπαμιχαήλ με την ξεκούραστη Σάκκαρη, στρίμωξαν τις Κρέμερ, Σολ και πήραν το πρώτο σετ με 6-3. Έχασαν όμως το δεύτερο με 6-2 και βρέθηκαν πίσω 5-1 στο τελικό σετ. Κατάφεραν να επιστρέψουν και να στείλουν το σετ στο τάι-μπρέικ. Εκεί είχαν ένα ματς-πόιντ που δεν το εκμεταλλεύτηκαν και λύγισαν με 10-8.

No comments: