Saturday, February 4, 2012

Έχει καμιά σχέση το μυρολόι του ανικάνου της Πρέβεζας μ αυτό?

«Αφραγκη είναι η ΚΟΕ, άφραγκη η ομάδα, πολλά κολυμβητήρια κλειστά, και όμως, συνεχίζουμε να φέρνουμε μετάλλια. Η εθνική γυναικών πριν να φύγει για την Ολλανδία έκανε προπόνηση μαζί με τους κολυμβητές και τις αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης. Από τη μια η μουσική, από την άλλη η σφυρίχτρα του Μορφέση. Αυτά που κάνουμε είναι θαύματα».

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, είχε «πάρει φόρα», ως συνήθως, και έβγαζε τα «εσώψυχά» του:

«Ολοι δίνουν συγχαρητήρια στην εθνική των γυναικών χωρίς να δίνουν τίποτ’ άλλο. Ούτε το πριμ για το ασημένιο ευρωπαϊκό μετάλλιο του 2010 έχουν πάρει ούτε για το περσινό χρυσό παγκόσμιο. Ξέρω, χρήματα δεν υπάρχουν, αλλά πρέπει να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά να μείνουν στον αθλητισμό. Ο Γενηδουνιάς πήγε στην Αμερική για να σπουδάσει. Αν μπορούσε να μπει εδώ στη σχολή που επιθυμούσε, ίσως έμενε.

Ξέρεις, ότι ο Μπέμπιτς (Σ.Σ.: Μιλιβόι Μπέμπιτς, από τους σπουδαιότερους Γιουγκοσλάβους πολίστες όλων των εποχών, μ’ ένα χρυσό κι ένα ασημένιο Ολυμπιακά μετάλλια), με ρώτησε, τι γίνεται το νούμερο 2 της ομάδας των νέων και μου έλεγε, ότι τέτοιο ταλέντο δεν έχουν οι Σέρβοι;

Ξέρεις ότι μπορεί και οι αδελφές Χαραλαμπίδου, ταλέντα κι αυτές, να φύγουν; Πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό. Να τους δώσουμε κίνητρα. Ελεγαν ότι στο αθλητικό νομοσχέδιο θα έβαζαν κίνητρα. Δεν το έκαναν. Έβαλαν τροπολογία, μετά την απέσυραν διότι δεν είχαν ενημερώσει την υφυπουργό Παιδείας. Λέω στα κορίτσια, “παίξτε, πάρτε μετάλλια κι έπειτα από χρόνια θα λέτε, ότι δυστυχώς ήσασταν σε λάθος χώρα”. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2012. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Πρόεδρος ο ένας ..Πρόεδρος και ο άλλος.

Εάν μάθει ο Διαθεσόπουλος οτι τον βάλαμε στο ίδιο κείμενο με τον (γ)κοντό για να συγκρίνουμε προέδρους θα μας κυνηγάει μια ζωή!

Ο ένας καμαρώνει για την δουλειά που κάνει και ο άλλος ψάχνει να βρει ανθρώπους που θέλουν να κάνουν TourEFOA στις Γενικές Συνελεύσεις.Να του περάσουν τον οικονομικό απολογισμό νοιάζεται ΜΟΝΟ φυσικά ,γιατί όλα τ άλλα τα έχει χ..μένα.

ΜΟΝΟ που τώρα δεν μας χρειάζεται... η σιωπή του όταν του ζητούμε στοιχεία.

Η Διαύγεια μας άνοιξε την πόρτα των ισολογισμών

ΥΠΟΜΟΝΗ και έρχεται σε λίγο η συνέχεια....

Η ουσία σ όλα αυτά είναι ΟΤΙ ένας σύλλογος κάνει τουρνουά στο Ολυμπιακό μας σπίτι και αυτός κάνει εθνική επιτροπή για να μας σκορπίσει στα πέρατα της Ελλάδος γιατί δεν τολμάει να περάσει απ΄ έξω από το σπίτι του Ελληνικού τένις.

Γι α μας άλλωστε αυτό είναι το σπίτι του αθλήματος μας!

Για τον (γ)κοντό .....του αρκούν τα όπισθεν του Α. Νεκροταφείου.

No comments: