Friday, October 14, 2011

Λόγω της ημερίδας της Αγίας Παρασκευής παθαίνει έμφραγμα ο Ζαννιάς και πάει Ωνάσειο!!!!!!!!!!!!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΟΑ – ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011 12:32

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΦΟΑ – ΩΝΑΣΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Ο Πρόεδρος, καθηγητής καρδιολογίας, κ. Γιάννης Λεκάκης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιώργος Μουτσόπουλος του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου», συνεχίζοντας την κοινωνική πολιτική του ιδρύματος προσέφεραν στην Ε.Φ.Ο.Α. τη δωρεάν πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων στο «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο». Σε συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Μουτσόπουλο αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Μέχρι την 27η Οκτωβρίου 2011 (εξαιρούνται οι ημέρες των Γενικών Απεργιών 19 και 20 Οκτωβρίου), τα μέλη, οι αθλητές, τα μέλη των οικογενειών των αθλητών των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. που εδρεύουν στο λεκανοπέδιο Αττικής και το προσωπικό της Ε.Φ.Ο.Α., μπορούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και μεταξύ των ωρών 8:00 έως 16:00 να επισκεφθούν το «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», εντελώς δωρεάν, για πρόβλεψη κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων (Heart score). Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα λήψης δημογραφικών στοιχείων, μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης καθώς και καταγραφή των καπνιστικών συνηθειών, στους οποίους θα δίνονται ενημερωτικά φυλλάδια για την υπέρταση, την χοληστερόλη και οδηγίες διατροφής. Από τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα προσδιορίζεται ο πιθανός καρδιαγγειακός κίνδυνος σε διάγραμμα με στήλες.

2. Οι ενδιαφερόμενοι, με έκπτωση 50% (από 242€ σε 120€ μετρητοίς ή μέσω των ασφαλιστικών τους ταμείων), μπορούν μέχρι την 27η Οκτωβρίου 2011 να προσέρχονται στα ωράρια που προαναφέρονται στα εξωτερικά ιατρεία του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου», για τη διενέργεια βιοχημικών εξετάσεων, ηλεκτροκαρδιογραφήματος και κλινικής εκτίμησης.

3. Ο προγραμματισμός των επισκέψεων πρέπει να γίνεται μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 210-9493933 στα ανωτέρω αναφερόμενα ωράρια.

4. Διενέργεια ημερίδας με θέμα «Καρδιαγγειακές παθήσεις στο Τένις» υπό την αιγίδα του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου».

Στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας με το «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο» η Ε.Φ.Ο.Α. ζήτησε:

1. Τη δωρεάν εκπαίδευση των διευθυντών αγώνων και των προπονητών του Τένις, σε σεμινάρια 6 – 10 ατόμων, στο «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», για ολόκληρη των Επικράτεια σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

2. Τη δωρεάν κάλυψη σε καρδιαγγειακούς ελέγχους των Εθνικών Ομάδων άνω των 17 ετών.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη συνάντησή μας με τον Γενικό Διευθυντή του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου» κ. Γιώργο Μουτσόπουλο ευχαρίστησα τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Λεκάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου», για τη διαχρονική προσφορά του «Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου», στα θέματα καρδιαγγειακών παθήσεων του ελληνικού πληθυσμού και της ευρύτερης περιοχής, γιατί είναι βέβαιο ότι το «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο» είναι το καλύτερο κέντρο στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με πολύ μεγάλες επιτυχίες στους τομείς θεραπείας και έρευνας. Είναι τιμή για την Ε.Φ.Ο.Α. η συνεργασία με το «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο».

1 comment:

TEN said...

Για την ΕΦΟΑ σίγουρα είναι τιμή να συνεργάζεται με το ΩΝΑΣΕΙΟ...Για το ΩΝΑΣΕΙΟ όμως ποια η τιμή να συνεργάζεται με έναν απατεώνα...;
Τι άλλο θα σκαρφιστεί το Λαμόγιο για να πουλάει το παραμύθι του δήθεν ενδιαφέροντος για τον Έλληνα αθλητή τένις. Να υποθέσουμε ότι ο φίλος του καρδιολόγος τον σύστησε στο ΩΝΑΣΕΙΟ για εξετάσεις...και αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει μερικές ακόμη δημόσιες σχέσεις...!Που να ξέρουν οι άνθρωποι του ΩΝΑΣΕΙΟΥ με τι 'μπουμπούκι' έμπλεξαν...!