Tuesday, October 11, 2011

Acropolis Open 2011 $250.000: Υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας ΕΟΤ - ΕΦΟΑ

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφτηκε μεταξύ του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Η παρούσα συμφωνία μεταξύ Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΦΟΑ αποσκοπεί να θέσει το πλαίσιο συνεργασίας των δυο φορέων στους τομείς αρμοδιότητάς τους και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνέργειες που θα καταστήσουν αποτελεσματικό το έργο τους.

Ο βασικός στόχος αφορά στην συνέργεια των δράσεων μεταξύ των φορέων που σχετίζονται με την τουριστική προβολή και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων σημαντικής επικοινωνιακής εμβέλειας.

Ο Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, κύριος Γιώργος Κολέτσος, δήλωσε: «Σκοπός της συνεργασίας είναι η δημιουργία κοινών δράσεων και συνεργειών μεταξύ ΕΟΤ και ΕΦΟΑ σε όλα τα επίπεδα, συνδυάζοντας τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις με την προβολή του Ελληνικού τουρισμού.

Η ΕΦΟΑ είναι ο κατ΄ εξοχήν αρμόδιος φορέας διοργάνωσης Τουρνουά Τένις με κορυφαίο γεγονός το Acropolis Open 2011, αθλητικών γεγονότων που αποτελούν αιτία μετακίνησης των επισκεπτών- τουριστών σε όλο τον κόσμο και αποδεδειγμένα ενισχύει την ανάπτυξη πόλεων – τουριστικών προορισμών συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

To Acropolis Open 2011 της Αθήνας, με την κατάλληλη οικονομική και επικοινωνιακή υποστήριξη από τον Ε.Ο.Τ., δύναται να αποτελέσει ένα ισχυρό πόλο τουριστικής ανάπτυξης για το λεκανοπέδιο της Αττικής .

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κύριος Σπύρος Ζαννιάς, τόνισε: «Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με τον ΕΟΤ είχαμε μια εποικοδομητική συνεργασία η οποία κατέληξε σε οριστική συμφωνία και στην υπογραφή σήμερα, μνημονίου συνεργασίας, το οποίο αφορά την ΕΦΟΑ και ειδικά το Acropolis Open 2011 το οποίο ισχύει για την τρέχουσα χρονιά και ευελπιστούμε να επεκταθεί τα επόμενα χρόνια. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί, όχι μόνο στην ενίσχυση του τουρνουά αλλά ανταποδοτικά και στον τουρισμό της χώρας μας μέσω του τουρνουά».

ΚΑΙ ΜΕΤΑ………ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ

Ο ΑΝΤΙ-σφαιριστής

No comments: