Sunday, May 29, 2011

ΖΑΝΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 12 Μαίου του 2011 η ΕΦΟΑ ανακοινώνει αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα.

Βάσει προγράμματος, 4 με 6 Μαίου έγινε το σχολικό πρωτάθλημα του 2011 για αγόρια/κορίτσια ηλικίας 16-18 ετών με διοργανώτρια την ΕΦΟΑ.

Υπάρχει κάποιος γονιός να μας πληροφορήσει που ακριβώς έγινε φέτος το σχολικό πρωτάθλημα;

Και για να σοβαρευτούμε….υπάρχει κάποιος γονιός να μας πει γιατί δεν έγιναν φέτος τα σχολικά;

Ρωτάμε τους γονείς, γιατί αυτοί είναι οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι. Αν ρωτήσατε την ομοσπονδία, το πιθανότερο είναι να εισπράξατε ένα ακόμα ψέμα, ότι την ευθύνη την έχει το Υπουργείο Παιδείας.

Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Η κα Διαμαντοπούλου έκανε γνωστό ότι λόγω της κρίσης το Υπουργείο δεν θα καλύψει τα έξοδα των σχολικών πρωταθλημάτων για φέτος, διευκρινίζοντας όμως ότι θα μπορούσαν να διεξαχθούν με ευθύνη των ομοσπονδιών και ότι το Υπουργείο για την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων θα κάλυπτε τους αγώνες με καθηγητές ως επιδιαιτητές με έξοδα του Υπουργείου. Με καλυμμένους τους επιδιαιτητές-καθηγητές από το Υπουργείο, τα έξοδα των αθλητών από τους γονείς, όπως εξάλλου γίνεται σε όλους τους αγώνες juniors της ομοσπονδίας, ποιός θα δώσει μια πειστική απάντηση στο ερώτημα, γιατί δεν έγιναν φέτος τα σχολικά πρωταθλήματα;

Ποιός είναι ο λόγος κε Ζαννιά που δεν έγιναν τα σχολικά πρωταθλήματα, αφού η ομοσπονδία σας δεν θα είχε καμιά οικονομική επιβάρυνση;

Γιατί κε Ζαννιά στερήσατε από 18 αθλητές σας την δυνατότητα να πάρουν τα μόρια, ως ελάχιστη ανταμοιβή του ιδρώτα τους, του χρόνου που διαθέτουν στο άθλημα εις βάρος των μαθημάτων τους, και της οικονομικής αιμορραγίας των οικογενειών τους;

Το τι έγινε φέτος με τα σχολικά πρωταθλήματα, είναι άλλη μια απόδειξη της αδιαφορίας της ομοσπονδίας και του προέδρου της για τους αθλητές της. Αθλητές και γονείς, που στηρίζουν με τα χρήματά τους- και μόνο αυτοί-τους αγώνες της ομοσπονδίας, και δίνουν την δυνατότητα σε ένα ανίκανο άνθρωπο να διοικεί εδώ και 16 χρόνια τις τύχες της Ελληνικής Αντισφαίρισης.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός είναι εκεί…….για να εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα, και όχι τα συμφέροντα των αθλητών του. Σας αξίζει ένας τέτοιος πρόεδρος;……αν ναι, τότε πολύ φοβάμαι, ότι δικαιώνεται ο ….Πάγκαλος. Για ποιές ενέργειές του τον επιβραβεύετε, εκλέγοντάς τον πάλι και πάλι;

Και αν εσείς οι γονείς δεν ψηφίζετε ……..διαμαρτυρηθείτε στους ομίλους σας, ζητήστε τους να πάρουν θέση. Δεν μπορεί και δεν πρέπει τα συμφέροντα των ομίλων να είναι διαφορετικά από αυτά των αθλητών τους.

Γονείς, ξυπνήστε …όχι άλλα ψέματα…..θέλουμε την αλήθεια.


1 comment:

Unknown said...

Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ??

ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!! ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ "ΑΛΛΟΤΡΙΑ"??!! ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ,ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΤΟΥ ΤΙΜΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!ΤΗΣ ΕΦΟΑ!!
ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ"!!!