Thursday, July 1, 2010

Πρόεδρος σημαίνει υπηρετώ.Το ξέρει αυτό ο Ζαννιάς?

Παρακολουθώντας το τελευταίο εξάμηνο το blog σας που μου το υπέδειξε μια φίλη μου για να γνωρίσω από κοντά αυτά που ενστικτωδώς παρακολουθώ ακολουθώντας το ανήψι μου στα διάφορα τουρνουά,διαπιστώνω, ότι γίνεται μια προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν το τέννις να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για το άθλημα. Είναι δύσκολο να καταλάβω γιατί ένας πρόεδρος δεν θέλει να έχει κοντά του ανθρώπους που αγαπούν το χώρο και τον υπηρετούν από διάφορες θέσεις.
Κάθε πρόταση που προβάλετε όλο και περιμένω να την δω να γίνετε πράξη.
Και αντ αυτού κάτι άλλο αρνητικό παρουσιάζετε και το παρατηρώ στα γήπεδα.
Σας ενημερώνω ότι δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε μια οικονομική άνεση πρέπει να την αντιμετωπίζει το άθλημα σαν δεδομένο.
Τα παιδιά μας δεν είναι μπουλούκια για να πηγαίνουν από τον ένα τόπο στον άλλο και να μην υπάρχει ένας εθνικός προπονητής να παρακολουθεί το τουρνουά .Οι εθνικές ομάδες δεν γίνονται μόνο από την βαθμολογία των αποτελεσμάτων των αγώνων αλλά και από το στήσιμο του αθλητή στο γήπεδο, την τεχνική του, την αγωγή του.
Εάν αυτά εντοπισθούν και δουλέψουν μαζί με τον Εθνικό προπονητή σε τακτά προγραμματισμένα καμπ θα δούμε ένα άλλο εθνικό επίπεδο τέννις.
Θα παρακολουθήσω το Πανελλήνιο και θα σας πω τις παρατηρήσεις μου.
Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε και να προτείνουμε για το καλύτερο.
Και το βασικότερο να βλέπουμε τους ιθύνοντες στα γήπεδα για να τους κρίνουμε από την συμπεριφορά τους.
Πώς να κρίνουμε κάποιον που δεν τον είδαμε ποτέ.!
Πασχαλία Μαυρομμάτη

5 comments:

Unknown said...

1.
ενα μπραβο στη fila για το uni tennis

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΡΟΥΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΠΟΥ ΕΛΑΜΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΝΝΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΛΑ ΡΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!

ΠΟΤΕ ΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΕΝΝΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ?

ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ)!!! ΕΕΕΕΕΕ!!!ΠΟΤΕ?

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!!(ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΤΑΣΚΕΝΔΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ)!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΩΦΕΙΛΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΧΩΡΟ!!!

ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ

Last edited by PREDATORUS; Σήμερα at 17:23.

Unknown said...

ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ !!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ!!
ΣΥΜΦΩΝΩ!!

DAVE said...

καλή κυρία εδώ με τούς κανόνες που βάζουν οι θεοδωρόπουλοι και σία δεν μπορούμε να βρούμε άκρη καί εσύ θέλεις να τούς δώσεις καί το δικαίωμα επιλογής (τότε στίς εθνικές ομάδες θα παίζουν μόνο αθλητές της νίκης Πάτρας, της Ηλιούπολης και του οα θεσαλονίκης)

Unknown said...

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ !!

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ!!!

ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ!!!

Unknown said...

ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΟΝΕΑΣ ΑΘΛΗΤΟΥ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 2000 ΜΕ 2500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ!!!

ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΦΟΑ ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΑΛΗΘΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΗΤΟ!!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ!!!