Friday, July 16, 2010

2ο Δελτίο τύπου από ΕΟΕ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη συμβούλου μάρκετινγ ΕΟΕ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ MARKETING Ε.Ο.Ε
ΓΕΝΙΚΑ:
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε) ως Ν.Π.Δ.Δ. διενεργεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Συμβούλου στην Ε.Ο.Ε για την εκπόνηση χορηγικού προγράμματος και την εξεύρεση χορηγών.
Η πρόσληψη Συμβούλου θα συμβάλει στη δημιουργία μιας σταθερής και σε βάθος χρόνου δομής λειτουργίας του μηχανισμού προβολής και προώθησης (marketing).
Η ΕΟΕ αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη Συμβούλου Marketing που θα αναλάβει την εκπόνηση χορηγικού προγράμματος και την εξεύρεση χορηγών.
Η αμοιβή του Συμβούλου Marketing θα ορίζεται σε ποσοστό μέχρι 20% προ ΦΠΑ των καθαρών εσόδων από τις χορηγίες που θα εξασφαλίζονται για την ΕΟΕ, με δική του πρωτοβουλία και προσωπική επαφή με τους ενδιαφερομένους.
Η θητεία του Συμβούλου θα είναι μέχρι 31-12-2012, εκτός αν η Ολομέλεια της ΕΟΕ αποφασίσει διαφορετικά.
Υποψήφιοι μπορεί να είναι είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ:
Ο Σύμβουλος θα πρέπει να αναλάβει:
• Tη διαχείριση των εμπορικών δικαιωμάτων της ΕΟΕ που προκύπτουν από τις καταστατικές της δραστηριότητες και τους στόχους της, με έμφαση τη συμμετοχή της Ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ:
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως υποβάλουν την γραπτή προσφορά τους την 30η Ιουλίου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 στα γραφεία της Ε.Ο.Ε., Λεωφ. Δ. Βικέλα 52, Χαλάνδρι. Οι φάκελοι των προσφορών θα κατατεθούν ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. Η αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου πρέπει να είναι πλήρης και αναλυτικά τεκμηριωμένη ως προς τα προσόντα και την ειδικότερη εμπειρία προς ανάληψη των καθηκόντων Συμβούλου
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Κατά την υποβολή της αίτησής τους οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους και να δώσουν απαντήσεις στα ακόλουθα:
Γενική παρουσίαση των τυπικών τους προσόντων, ήτοι βιογραφικό σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει σύντομο ιστορικό για ενασχόληση με συναφείς δραστηριότητες, όσον αφορά τα φυσικά πρόσωπα-υποψηφίους και καταστατικό νομίμως κατατεθειμένο καθώς και σύντομο ιστορικό για τις συναφείς δραστηριότητες του υποψηφίου νομικού προσώπου.
Στοιχεία που θα ληφθούν, μεταξύ άλλων, ιδιαιτέρως υπόψη:
- συνάφεια των σπουδών του φυσικού προσώπου και του Προέδρου ή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Νομικού Προσώπου.
- ανάλογη επαγγελματική εμπειρία ιδίως σε χορηγικά προγράμματα περί τον αθλητισμό.
- ο προτεινόμενος σχεδιασμός γύρω από τα χορηγικά προγράμματα της ΕΟΕ.
- η αμοιβή του .
Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η δέσμευσή του για ένα ελάχιστο ποσόν εσόδων για την ΕΟΕ, πριν ο Σύμβουλος αποκτήσει δικαίωμα προμήθειας.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:
Η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων Συμβούλων , για την επιλογή του καταλληλότερου, θα γίνει με βάση τα ανωτέρω κριτήρια καθώς και άλλα στοιχεία που θα εκτιμήσει η Επιτροπή καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή ή η Ολομέλεια.
Για την επιλογή της πλέον κατάλληλης αίτησης για την ανάληψη των παραπάνω καθηκόντων αξιολογούνται μόνο οι αιτήσεις που είναι σύμφωνες με τα απαιτούμενα προσόντα της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος.
ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Η σύμβαση με τον επιλεγέντα θα υπογραφεί με την προσκόμιση των αναγκαίων εγγράφων (ενδεικτικά ποινικό μητρώο, όσον αφορά τα φυσικά πρόσωπα, πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης όσον αφορά τα νομικά κλπ.)
Η ΕΟΕ μπορεί να κηρύξει άγονο των διακηρυχθέντα διαγωνισμό, αν κρίνει τούτο αναγκαίο, χωρίς την παραμικρή δέσμευση και επιβάρυνση έναντι οποιουδήποτε συμμετέχοντα σε αυτόν.
Τα τυχόν έσοδα θα διατίθενται αποκλειστικά για την προετοιμασία των Ελλήνων Αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για συγκεκριμένες δραστηριότητες της ΕΟΕ.
Πηγή http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=647%3A2010-07-12-16-57-30&catid=37%3Aannouncement&lang=el

No comments: