Friday, June 28, 2013

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ !

Πέρσι το φθινόπωρο , το επίσημο site της Ε.Φ.Ο.Α. ανακοίνωνε "

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 08:13
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ   ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ, ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΤΗΣ  ΕΦΟΑ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.12, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.11.12 ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 30.11.2012.
 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ           "
Αργότερα ανακοίνωνε 




182 συμμετοχές για την σχολή προπονητώνPDFΕκτύπωσηE-mail
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 15:42
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στην εξαγγελία της ΕΦΟΑ για λειτουργία σχολής προπονητών Γ΄ κατηγορίας. Συνολικά 182 υποψήφιοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να την παρακολουθήσουν. Από αυτούς οι 115 προέρχονται από τις 5 Ενώσεις του Νότου και οι 67 από τις 5 Ενώσεις του Βορρά.
Στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι είναι άνδρες (137). Οι γυναικείες υποψηφιότητες ανέρχονται σε 45. Συγκεκριμένα οι συμμετοχές στην ΑΤΤΙΚΗ  ήταν 73 και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 26.


Αργότερα ...  "
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦEΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΔΙΑΙΤΗΤΩΝPDFΕκτύπωσηE-mail
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 11:14
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤHΜA ΑΠΟΤΕΛEΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ TOURNAMENT PLANNER
Αθήνα 10/12/2012
Η Ε.Φ.Ο.Α, με δεδομένη την ένταξη των πρωταθλημάτων της στο ηλεκτρονικό σύστημα αποτελεσμάτων TOURNAMENT PLANNER, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να γίνουν επιδιαιτητές-διαιτητές, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους εγγράφως, μέχρι την 18/12/2012, για να σχεδιαστούν εκπαιδεύσεις από την Τεχνική Διεύθυνση σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Αντισφαίρισης Ελλάδας.(e-mail: efoa@otenet.gr, φαξ:2107563173)
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, κατά προτίμηση, να είναι κάτοχοι του LEVEL 1, χωρίς να αποκλείονται και άλλοι ενδιαφερόμενοι με βεβαιωμένη εμπειρία σε επιδιαιτησίες. Θα πρέπει επίσης να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι λυκείου η κάτοχοι άλλου ισότιμου τίτλου και να αναφέρουν στην Ε.Φ.Ο.Α. τις γραμματικές γνώσεις τους, την ημερομηνία γέννησης και την εμπειρία τους. Η επιλογή θα γίνει και με γεωγραφικά κριτήρια.
Ο τελικός στόχος είναι να υπάρξουν, τουλάχιστον τρεις επιδιαιτητές-διαιτητές ανά Νομό, εξαιρουμένων των Νομών  Αττικής και Θεσσαλονίκης  όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.
Οι εκπαιδεύσεις θα απαιτήσουν την παρουσία των ενδιαφερόμενων για μια ημέρα και μετά από εξετάσεις, οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποίηση-βεβαίωση, για την χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος αποτελεσμάτων και θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενες.
 Ο Πρόεδρος                                                                               Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος Ζαννιάς                                                                           Δημήτρης Σταματιάδ


                                                                                                                                                                 H 26.10.12 πέρασε , όπως και η 9.11.12 και η 30.11.12 αναβάθμιση όμως δεν είδαμε .
Επίσης η δεδομένη ένταξη των πρωταθλημάτων στο σύστημα tennis tournament planner
δεν σημαίνει απαραίτητα το 2013 ! Μπορεί να εννοεί εντός του 2014 ή του 2015 !
Ενώ περιμένουν όλοι κάποια πρόοδο από τις εξαγγελίες - έχουμε υπογραφή δεκαετούς
συμβολαίου παραχώρησης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors σε γνωστό ξενοδο-
χείο της ανατολικής αττικής - δεσμεύοντας και την επόμενη και την μεθεπόμενη διοίκηση της
ΕΦΟΑ .
Αυτά είναι !
Μήπως τελικά το άγαλμα πρέπει να γίνει γιά τον Ζορό ;

No comments: