Tuesday, June 4, 2013

1 χρόνος χωρίς την Λίτσα!

Επετειακόν Ανθολόγιον Συλλυπητηρίων (ΑΝΘΟ.Σ.)
Τα σχόλια (με αφορμή το συλλυπείσθαι επί τη Απωλεία) είναι από το Μοναδικό Απεραντολόγιο του Αριστοτέλους στο Facebook.
Νομίζουμε ότι πιο κατάλληλη Στιγμή για την δημοσίευσή τους δεν υπάρχει και είναι ελπιδοφόρα, γιατί καταδεικνύουν ότι Αυτοθυσία επί ματαίω δεν υφίσταται, αφού η αναγνώριση και η επιδοκιμασία έρχεται από τον Γραπτό Λόγο των Παιδιών του Ελληνικού Τέννις για τα οποία αφιέρωσε 31 χρόνια από τη ζωή της.
Γιά.Σα.ς


11 ΑΦΙΕΡΏΣΕΙΣ ΑΓΆΠΗΣ

Μαρία Παυλίδου: Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Να είστε γεροί και να τη θυμάστε. Κυρία Λίτσα, καλό ταξίδι θα μας μείνεις αξέχαστη ειδικά σε εμάς που σε ζήσαμε στα γήπεδα.
Μένη Τσιακιρίδου: Καλό ταξίδι κ. Λίτσα... Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του ελληνικού τέννις!!!
Μαγδαλένα Τσιακιρίδου: Καλό ταξίδι στη Γυναίκα, που αγάπησε το Τέννις πέρα από τα όρια... Σε μια Γυναίκα, που είχε την Πυγμή να μάχεται με τους ανθρώπους της “καρέκλας”... Τα Συλλυπητήρια σε όλη την Οικογένεια. Εύχομαι να είστε γεροί, για να τη θυμόσαστε και να συνεχίσετε το Έργο της...
Σέργιος Παπαδόπουλος: Πραγματικά θερμά συλλυπητήρια. Ήταν μία όαση στο χώρο του Τέννις... Πρόσφερε σημαντικά... Να τη θυμάστε με καμάρι. Ήταν γνήσιος και ακέραιος άνθρωπος.
Βασίλης Σιπιτάνος : Να ζήσετε να τη θυμόσαστε... Συλλυπητήρια σε ολόκληρη την οικογένεια Σαρατζίδη. Το ελληνικό τέννις έχασε μία από τις αγαπημένες παρουσίες στο χώρο, η οποία τα έλεγε έξω από τα δόντια. Καλό σου ταξίδι, κ. Λίτσα, και να ξέρεις ότι αφήνεις πίσω δύο παιδιά, που γράφουν τη δική τους ιστορία στο χώρο.
Νίκος Μαλάμος: Θερμά συλλυπητήρια απ' όλη την οικογένεια. Άνθρωποι σαν την κ. Λίτσα έδιναν στο ελληνικό τένις μια νότα Χαράς κι Ελπίδα και προσπάθησαν να το κάνουν λίγο καλύτερο. Γι΄αυτό η μνήμη της δεν θα σβήσει ποτέ. Να ζήσετε να τη θυμάστε.
Ελένη Καγκάλου: Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Να ζήσετε να τη θυμάστε, όπως θα τη θυμόμστε όσοι την ζήσαμε από κοντά μέσα από τον αγώνα, που έδινε για το ελληνικό Τέννις.
Γιώργος Καραβασίλης: Συλλυπητήρια σε όλους σας. Δεν υπάρχουν λόγια για την κυρία Λίτσα. Τεράστια η προσφορά της στο ελληνικό τέννις και σε μένα προσωπικά. Κουράγιο σε σας και τον κυρ Γιάννη.
Βέρα Παγωτού: Συλλυπητήρια Τέλη. Αξέχαστη κυρία Λίτσα...
Γιώργος Μαμάσης: Συλλυπητήρια Τέλη. Πάρε τη δύναμή της 
Δημήτρης Κοντόπουλος: Συλλυπητήρια, λίγοι αγάπησαν το ελληνικό τέννις όσο η μητέρα σου 

No comments: