Tuesday, June 25, 2013

Κύριε Νίκο Νικολόπουλε, Ανεξάρτητε Βουλευτά.

 Κύριε Νίκο Νικολόπουλε, Ανεξάρτητε Βουλευτά.

Σας στέλνουμε την ανάρτηση του ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ της (ακόμη) Υπαλλήλου της γενικής γραμματείας αθλητισμού Κυρίας Θεοδωροβίας Πλακά, η οποία είχε το σθένος να βγει και να καταγγείλει ραδιοτηλεοπτικώς σκάνδαλα της υπηρεσίας της εις επίρρωσιν και των δικών σας Τακτοποιημένων Καταγγελιών με την υπ. Αρ. 9049/1.4.2013 (απίστευτη για πολιτικό άνδρα) Ερώτησή σας στην Βουλή.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ!! ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΟΡΦΑΝΟ,ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 15.000.000 ΕΥΡΩ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ??? ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!! ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ 800 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ,ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ???!!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΕΣ??? ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ?? ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Ε.Ε.Δ.Δ ( ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΡΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ 22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?? ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?? ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ,ΕΝΤΟΣ???!!! ΤΙ ΚΙ ΑΝ " ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ" ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!! ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ!!! ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΑΓΕ???? ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ???!!! ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! 
ΘΕΟΔΩΡΟ(ΒΙΑ) ΠΛΑΚΆ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Σας έχω στείλει επίσης ΗΛ.ΜΗ. (e-mail 21/6/13) για τις παράλληλες πολύχρονες-πολύτροπες ενέργειες (Πρωθυπουργό, Υπουργείο, Υφυπουργείο, ΓΓΑ, Ε.ΦΙ.Π.-Α.Σ.Ε.Α.Δ, Γ.Ε.Δ.Δ., Ελληνική Δικαιοσύνη έως ΣτΕ,) μιας Κυρίας από το Χώρο του Τέννις, αλλά και σχόλιο για τον χαντμπολίστα, που εζήλωσε τη “δόξα” του τεννίστα, τον οποίον άρχισε να περιποιείται ο Μάκης πριν ξεσπάσει το ΕΡΤικό ζήτημα (Μία ΕΡΤ τον έσωσε-κατά το λεγόμενο της βροχής-, αλλά ελπίζουμε προσωρινώς, έστω και μετά τα μπάνια του δεινοπαθούντος λαού, για να παρακολουθήσει λυτρωτικά την “αποκαθήλωση” αυτών που περιγράφετε τόσο εύγλωττα στην ερώτησή σας...
Καλό Κουράγιο
Γιάννης Σαρατζίδης (2310615533 στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε Διευκρίνιση η Πληροφορία.)

No comments: