Wednesday, June 26, 2013

Συντονιστείτε, Πέμπτη 27 Ιουνίου, ώρα 22.30 στο www.zougla.gr/live.

Η αρχή του τέλους.....επειδή, όλα τα πράγματα, νομοτελειακά φθάνουν στο τέλος τους, όσο μαύρο και να πέσει στις συχνότητες της ΕΡΤ, όσο και να μας καθυστέρησε η γαμήλια τελετή  του «σοσιαλνεοφιλελεύθερου» γάμου, με τους κουμπάρους  τα μαλλιοτραβήγματα και τα παρανυφάκια....επιστρέφουμε στη καθημερινότητά μας.
 Για πιάστε καναπέ να μάθουμε τα κατορθώματά τους. Λιάνης, Ορφανός, Μεντεσίδης, Δουβής, Ιωαννίδης (αυτός δις, διαχρονική αξία) Μπιτσαξής, Γερουλάνος, και εσχάτως.......Αγγελούδης.
Στέλιος Αγγελούδης, ο άνθρωπος που έμπασε στο ΠΑΣΟΚ τον  Ευάγγελο Βενιζέλο το 1989.’Οπως καταλάβατε  ο Αντιπρόεδρος της τρόικα, το ΠΑΣΟΚ το ανακάλυψε με καθυστέρηση 15 χρόνων. Για το σοσιαλισμό δεν παίρνω όρκο αν τον ανακάλυψε, ακόμα και σήμερα εν έτει 2013.Τον βοήθησε ο παρά τρίχα  να υπουργοποιηθεί  την περασμένη Τρίτη , μέντορας του, κος Αγγελούδης, πιθανότατα στη θέση του «άσπιλου» κου Ιωαννίδη. Λίγο  πριν ιδιωτεύσει ο κος Βενιζέλος  ήθελε να ανταμείψει τον «ανθρωπό» του....αλλά.
Για να δούμε τι ράμματα έχει για την γούνα του ο ανεξάρτητος βουλευτής κος Νικολόπουλος. Πάντως από το βιογραφικό του στην Ε.Ο.Ε, πολύ μικρότερο από το βιογραφικό του δικού μας, μαθαίνουμε ενδιαφέροντα πράγματα.
Μέλος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, και μάλιστα αναπληρωματικό όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το site της ομοσπονδίας.
 Μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ε!...βέβαια, άμα είσαι του Βενιζέλου, μπορείς να πας στην Ε.Ο.Ε.,ακόμα και αν είσαι αναπληρωματικό μέλος.
Ειδικός Σύμβουλος ΕΡΤ Α.Ε.  Ξέρετε, όπως μάθαμε τώρα με την κρίση της ΕΡΤ, είναι αυτές οι θέσεις, που δουλεύεις πολύ και αμείβεσαι λίγο.
 Σύμβουλος Διοίκησης της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004».  Ναι βρε!... στην ίδια φάμπρικα με το δικό μας. Τι νομίζεται για.....μια οικογένεια είμαστε. Οικογένεια Κορλεόνε με τ’ όνομα! Μόνο οι δολοφονίες  μας λείπουν......όλα τα άλλα!

Κάντε βρε υπομονή...που ξέρετε...μπορεί να έρθει και η ώρα των «μαλάκιδων».

No comments: