Saturday, April 6, 2013

«ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ»


 Ανακοίνωση της ΕΟΕ την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013
«Η Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και ο Αθανάσιος Κανελλόπουλος είναι τα αριστίνδην μέλη της νέας Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Αυτό αποφάσισε σήμερα μετά από ψηφοφορία η Ολομέλεια της ΕΟΕ, στην οποία παρέστησαν 29 άτομα.......»
http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1150%3At-&catid=36%3Apress-release&Itemid=98&lang=el
Για το ίδιο θέμα από την εφημερίδα ΑΥΓΗ.
«Η Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και ο Αθανάσιος Κανελλόπουλος θα είναι τα "αριστίνδην" μέλη της νέας ολομέλειας της ΕΟΕ, όπως αποφασίστηκε χθες.»
Ημερομηνία δημοσίευσης12/03/2013 http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=758826
Δύο κείμενα , τόσο ίδια, και συγχρόνως, τόσο διαφορετικά! ....αριστίνδην στο ένα, «αριστίνδην» στο άλλο. Από το λεξικό της ελληνικής γλώσσας, φρεσκάρουμε την έννοια της λέξης αριστίνδην, που σημαίνει,... «κατ’ εκλογή μεταξύ των αρίστων». Δηλαδή, ο κος  Αθανάσιος Κανελλόπουλος , για τους «αρχιεπισκόπους» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κατατάσσεται στους αρίστους, και με αυτή την ιδιότητα επελέγη; Ο «αριστίνδην» κος Κανελλόπουλος είναι άλλος από τον Αθανάσιο Κανελλόπουλο, που κατηγορείται με Μπέους, Μάκαρους και λοιπούς συγγενείς, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο;         Για διαβάστε.
Στημένα: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ο αντιεισαγγελέας Κανελλόπουλος
Ο δικαστικός είναι αδελφός του κατηγορούμενου πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ Θανάση Κανελλόπουλου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  27/06/2011
Παπαδάκου Γιάννα
«Την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου του συντονισμού του έργου των εισαγγελέων για τη διαφθορά στον αθλητισμό, υπέβαλλε τη Δευτέρα ο κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος.
Πρόκειται για τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αδελφό του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην προέδρου της ΕΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για το σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών.
Συγκεκριμένα, ο κ. Θανάσης Κανελλόπουλος κατηγορείται για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση και του έχει ήδη απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, με διάταξη της προϊσταμένης Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κυρίας Ελένης Ράικου»


Αθανάσιος Κανελλόπουλος, άλλο ένα μέλος του κύκλου των «εντιμότατων φίλων» του δικού μας, του Ζαννιά.
 Και μάλιστα με αδελφό εισαγγελέα! 
Προφανώς, η νεοελληνική έννοια του άριστου, διαφέρει απ’ αυτή των αρχαίων ημών προγόνων, για όσους τουλάχιστον νεοέλληνες τον ψήφισαν για αριστίνδην μέλος. 
Ένα απ’αυτούς και ο Ζαννιάς. Κανελλόπουλος, Ζαννιάς, βίοι παράλληλοι.
 Σοσιαλιστές και δημοκράτες του κώλου, πουλούσαν ιδεολογίες, φιλίες και πρόσωπα, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα. «Κωλοτούμπες» ολκής, 
Από τους «συντρόφους» του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, στο άρμα του Κούβελου του Μητσοτάκη. Από τον Κυριακού στον Καπράλο.
 Γι’ αυτούς τους δύο είχε πει ο Κυριακού, όταν τον πούλησαν στις εκλογές της Ολυμπιακής Επιτροπής...... «κάποιοι, δεν φορούν παντελόνια»
Τώρα που το ξανασκέπτομαι,....Ρε μπας και ο αδελφός εισαγγελέας, έχει βάλει το χεράκι του, και δεν λέει να τελειώσει η ανάκριση της μήνυσης εναντίον του Ζαννιά για απιστία σε βαθμό κακουργήματος;
Λες;

No comments: